Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől a táplálkozástól, és...

Ettől a táplálkozástól, és mozgástól visszanyerhetem a régi formámat?

Figyelt kérdés
Nyár elején jártam futni heti 3x +heti 3 tesióra, ez intervallumos futás volt, direkt zsírégetés volt a cél, és az étrendem pedig olyan volt, hogy mindent ettem, akár nokedli, akár tojás nem sokat ettem belőlle,(igaz tojásból többet, mert fehérje, olyan 5 db-ot futás után) chipset, csikot, hanyagoltam, kólát próbáltam, amennyire tudtam:) és futás után mindíg 1-1 magnézium és kálcium tabletta, + a tojás. Fehérjéból is próbáltam amúgy minél többet..már amennyire lehet, mivel 15 éves vagyok, és nem tudok saját étrendet csinálni, azt eszek amit Anya főz:D. 2 hónapig csináltam ezt és fogytam vagy 2-3 kg-ot akkor msot 173-5 cm vagyok és olyan 65-67 kg, híztam azóta bővel.. akkor kb 62-3 kg voltam. Szerintem meglett volna a "diéta" és mozgás eredménye a kockahas, de sajnos hül*e fejjel abbahagytam... Megint ez lenne a cél, próbálnék 3x-i futás mellet + heti 3 tesi óra mellet még hétvégén haverokkal focizni 1 órát(szerintem ez megvan 1 héten 1x biztosan) és biciklizni is amennyit tudok. Sikerülne a kockahas szerintetek? Vagy min kellene változtatnom?
2011. dec. 21. 19:55
 1/5 A kérdező kommentje:
csikot helyett csokit :D bocsi.. :D
2011. dec. 21. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hozzáértő, de azzal hogy diétázol és futsz attól nem lesz kockahasad. Keress a neten edzésprogramot hozzá és azt csináld végig.
2011. dec. 23. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy jó diéta + aerob edzés elég lehet egy kockahashoz, de az más kérdés, hogy 60 kg-osan nem fogsz nagyon izmosnak kinézni, bár lehet, hogy nem is célod.

Súlyzós edzéssel kombinálva többet ki lehet hozni belőle, ezzel egyet értek az előző hozzászólóval.

2011. dec. 23. 10:30
 4/5 A kérdező kommentje:
jó persze, de 15 vagyok, és nem tudok elég fehérjét enni ahhoz hogy fejlődjek, meg tanulni is kell ennyi mozgás mellett, meg tápkieget úgyse engedik, és + felüléseket, meg a hasizom erősítő gyakorlatokat kihagytam, és hogy lemenjen onnan a zsír meg hogy nagyobb legyen picit a hasizom arra jó, legalábbis én így gondolom.
2011. dec. 23. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor eléggé be vagy korlátozva, de majd ha magadra keresel akkor azt eszel amit akarsz, így is többet teszel az eredményért, mint több kortársad.
2011. dec. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!