A sajtban van tejcukor?
jah, a stílusát én is bírom. milyen meglepő, idiótákkal én is hasonlóan szoktam írni.
na, a tejről. komplex téma. vannak hajmeresztő állítások. tetszett a tejporból visszahígítás. 1. probléma, hogy az miért probléma? elmegy a víz, majd visszamegy. 2. probléma, fa.sznak sincs annyi energiája, hogy annyi vizet elpárologtasson amennyi tej van, nem hogy egy tejüzemnek.
mi volt még.. jaa, tömeg termelés. hát igen. de a pasztőrözési módok, a homogenzálás (egyneműsítés -> kis résen átpréselés) mind a jobb minőséget, eltarthatóságot stb. szolgálják.
modern tehenek, hormon szint, antibiotikum szint.. antibiotikumra elektromos vezetés módszerrel "gátló anyag szűrés" szűrik a tejet, vizsgálják, de nyilván egy gyógyszerezett állat tejében lesz gyógyszer, valamennyi. hát a növekedési hormon és egyéb dolgok is nagyon komolyak, nem is tejezek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!