Hogy tudnék kézen állásba emelni?
szerintem nem értitek. az a lényeg, hogy kezet letéve gugolsz, és lassan elkezded emelni a lábad... a hátizomnak és a tricepsznek kell erősnek lennie h meg tudjuk csinálni.
itt egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jeKIv.. (2:10-nél van)

bevallom, ezt így hirtelen nem tudtam megcsinálni.
(Neutronlovag, majd próbáld ki, jó sz.ar)
Kérdező, fal mellet.. rá kell tudni helyezni a testsúlyt a kezekre, ehhez persze a felsőtestedet előre kell vinni amíg a lábad hátul van. van egy egyensúlyi pont, amikor a lábaid elemelkednek a földtől, aztál ahogy emeled fel a lábai, ellen kell tartani felső testtel, hogy semerre se billenj. elég macera, gondolom azért nem ment nekem az imént.

kézállásban karhajlítás megy? az jó tricepszre.
de nekem az megy, még sem tudtam lemásolni a videódat. mekkora csalás..

na jó, léptem.. egy undorító nevetséges utánzatot lendületből ki tudtam nyögni. de úgy könnyű hogy kur.vasz.ar.. erre külön edzeni kell, én azt mondom.
lehet nem ártana fal melletti kézállás közben előre leengedni a lábat, majd vissza. ez azokat az izmokat dolgozná meg, amikre a gyakorlat során szükséged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!