Tribulus Terrestris okozhat magas vérnyomást, álmatlanságot?
máskor olvassd el:
FIGYELMEZTETÉS: Ha bármilyen gyógyszert szedsz, vagy bármilyen egészségügyi panaszod van, konzultálj az orvosoddal alkalmazás előtt! A terméket nem lehet szedni MAO-gátló gyógyszerekkel. Nem ajánlott alacsony vérnyomással vagy cukorbetegséggel küzdőknek, valamint 18 éven aluliaknak. Ha nem tolerálod a stimulánsokat, akkor kerüld el ezt a terméket, vagy ne vegyél be teljes adagot addig, amíg kevesebbel az érzékenységedet ki nem tapasztalod. A yohimbe adrenalin-szer? stimuláns hatással rendelkezik, melybe beletartozhat idegesség, émelygés, hőhullámok, izzadás, pulzusszám emelkedés is.
nem ártana ha elárulnád a nevét annak amit szedsz.
nem minden ember egyformán reagál a dolgokra,ha minden változatlan már egy ideje és annyi változott csak mostanság hogy szeded a tribulust akkor valószínű hogy arra reagálsz így.
AMINOSTAR TRIBULUS TERRESTRIS
Több oldalon néztem, az egyiken napi 1et, a másokon napi 2-t javasol. Az eladó srác is mondta hogy inkább kettőt vegyek be. Nemtudom hogy ebből lehet e valami komolyabb problémám, mert az igaz hogy felpörget és jobban tudom végezni azt amibe belekezdek, csak az a baj hogy ezt a nap 24 órájában érzem és még lefekvésnél is pörgök...ebből meg az következik hogy napi 3-4 órát tudok csak aludni, de azt is csak nagy nehezen. A napi adagot levittem 1re, de ígyis ugyanaz a hatás.
akkor csak 1-et vegyél be ha ilyen érzékenyvagy rá.
ha utána is ez lesz a probléma akkor hanyagold mert annyit nem ér az egész hogy ne bírd magad kipihenni,a pihenés fontos része az izomépítésnek.
ez az aminostar elég gyanúsan olcsó és gyanúsan jónak tűnő termékekkel került a piacra.
a Biotech es tribulus működik gond nélkül,bár azse egy nagy márka.
Azert mert nem mindenki reagal ra!
A teszton van rola egy cikk, miutan elolvastam meggyozot,t hogy ezt felesleg kiprobaljam!
Kerdezo: Amugy szerintem is csokkentsd a dozist ha a panaszok maradnak hagyd is el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!