Csak(!) Hulla-hopp karikázással el lehet tüntetni a zsírt a hasamról?
Figyelt kérdés
Sok ellentétes választ hallottam már ... ha CSAK hulla-hopp karikázok, mert nekem a zsírt kéne eltüntetni a hasamról, hogy látszódjanak végre a kockák ... mert azok már megvannak2009. máj. 18. 22:35
11/13 anonim válasza:
Ugrálókötél az inkább kardió, nagyszerű állóképesség növelő, de nagyon nehéz is, ezért nem ajánlható mindenkinek, csak aki már kellőképpen edzett.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az ugribugri kötélről, meg majd kiderül az igazság :D majd azt is "meg kell tanulni" :D
2009. máj. 19. 17:43
13/13 anonim válasza:
Két szülés után plusz 10 kiló maradt rajtam amit három hónap alatt leadtam. Napi egy óra stepp, és egy óra hullahopp. Egyik nap ez, másik nap az, plusz minden nap 100 felülés és 100 lábemelés. Mikor elkezdtem a hasam olyan volt mint egy hat hónapos terhesé, ma már a szülések elötti top-okot veszem fel. A felülés és lábemelés nagyon szépen kihozza a felső kockákat, a hullahopp szerintem inkább az alsó hasizomra jó. És karcsúbb lesz tőle a derék, én úgy vettem észre.
Szóval a hullahopp nem csak gyerekjáték, igenis hasznos a hasizomra.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!