Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hatása van az alkoholna...

Milyen hatása van az alkoholnak a kondizásra?

Figyelt kérdés
6 hónapja gyúrok, azóta az alkoholt visszavettem nullára. Most viszont itt a szilveszter amikor jó inni egy kicsit a haverokkal. Ez mennyit hátráltat körülbelül az edzésben?
2011. dec. 19. 21:15
 1/4 anonim válasza:
40%
Hát ha nagyon sokat iszol,akkor lehet hogy felülés közben kihányod,egyébként sztem nem befolyásolja.:)
2011. dec. 19. 21:20
 2/4 dirtboy ***** válasza:
82%

kb.semmenyit igaz hogy katabólikus állapotot teremt de abszolút nem kell egy szilveszter miatt aggódni.

annyiban hátráltathat ha nagyon be baszol aztán 3 napig azt sem tudod mi van mert akkor nem tudsz szilveszter után edzeni.

igyál szilveszterkor nyugodtan,úgy sem lesz január 10edikén versenyed.

2011. dec. 19. 21:23
 3/4 lee12 ***** válasza:

most őszintén melyik a fontosabb és jobb?

az hogy nem iszol hogy az izmaid nehogy leépüljenek vagy ne kapjanak elég fehérjét

vagy hogy egy basz..ot jót bulizol ,csajok meg minden fullextra és 80 évesen is visszaemlékszel hogy mi party volt

ezt nem bírom a testépítőkbe, nem tudnak pihenni és lazítani, és most jöhetnek sokan hogy pedig milyen kemény önfegyelem meg minden de akkor is nem azért élj hogy egy izomtömeg barom legyél hanem hogy szórakozz és jól érezd magad

és alapból mi értelme egy jó testnek ha nem viszed buliba mutogatni

2011. dec. 21. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kell etanol a jó bulihoz. nekem mondjuk szimplán az életbenmaradáshoz kell néha, de ez személyes dolog, ugyanis engem nagyon érzékenyen érint a hülyeség :D
2011. dec. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!