Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Két fogpiszkáló szúrja a...

Két fogpiszkáló szúrja a fenekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
kondiba járok, és legtöbbet és legintenzívebben lábra edzek, de nem vagyok megelégedve vele. mindenki mondja hogy genetika meg stb. de ettől nem érzem magam jobban. szedek jumbot, letettem a cigit egy hónapja, eszek is rendesen , de nem fogom leírni az étrendemet. van-e esetleg olyan láb gyakorlat ami kifejezetten tömegel és vastagítja a combot? guggoláson kívül
2011. dec. 18. 21:11
 1/5 dirtboy ***** válasza:

a guggolás a legjobb gyakorlat de nem elég csak guggolni más gyakorlatok is kellenek.

használj olyan súlyt amivel szabályosan tudod csinálni és magasabb ismétléseket, minimum 10-12 ket guggolj.

bérelj fel egy jó személyi edzőt aki készít neked egy jó lábedzést.

2011. dec. 18. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
4 gyakorlatot csinálok lábra. mindenki azt mondja hogy teljesen rendbe van az edzéstervem, csak legyek türelemmel... türelmesen, szabályosan csinálom, de nem látok változást :( guggolás: 5:10 et szoktam csinálni.
2011. dec. 18. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
ha megvannak a gyakorlatok akkor érdemes sűrűn váltogatni a gyakorlatok sorrendjét és a pihenőidőkkel is lehet variálni Dennis james nyilatkozta egyszer h amióta edz soha nem volt még két egyforma edzése mert mindig változtatott rajta vmit és meglehet nézni jól fejlődik, bár igaz nála más tényezők is közbeszólnak a fejlődéshez vezető úton!!!!!
2011. dec. 18. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
nah erről még nem hallottam. ki fogom próbálni, köszönöm :)
2011. dec. 18. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
ha megvan a megfelelő tápanyagbevitel és a megfelelő stimuláció, akkor bármelyik izmot tudod növelni!
2011. dec. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!