Izomlázra szabad még gyurni?
Figyelt kérdés
üdv! tegnap edzetem és izomlázam van ma még akartam fojtatni de azt javasolták ,hogy ne mert tuledzem és akkor feleslegesen raboltam a saját időm.ennek mennyi valóság alapja van?csak arra vagyok kiváncsi ,hogy ha gyurok még akkor nem -e áll le az izom fejlődés mert a fájdalom az nem igazán érdekel csak az eredmény.2009. máj. 18. 16:35
1/8 anonim válasza:
Én amikor először gyúrtam, délutánra jóó kis izomlázam lett... Haver javasolta, hogy ha meg akarom tartani, akkor gyúrjak rá itthon is. Rágyúrtam minden délután, még egy fél hétig kellemes izomlázam volt, aztán megszoktam. Szóval ha nincs olyan kibírhatatlan izomlázad, gyúrj rá minden nap, és egy idő után megszokják az izmaid! (persze ne erőltesd magad)
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok. És még annyit hozzátennék, hogy akkor hamarabb elmúlik az izomláz, ha rágyúrsz! (finoman, finoman :D)
3/8 A kérdező kommentje:
a cél szentesiti az eszközt :) szal ha ugyanugy gyurok akkor további eredményt érek el :) köszike az infot :)
2009. máj. 18. 17:11
4/8 anonim válasza:
Szerintem is, ha izomlázad van, az jó, akkor most rá kell gyúrni, ha vársz, amíg elmúlik, és csak utána folytatod, akkor szerintem újra meg újra izomlázad lesz, mert nem szokják meg az izmaid a terhelést. úgyhogy hajrá!:)
5/8 anonim válasza:
Rá szabad gyúrni, persze, akkor el is múlik az izomláz:) Én is sokszor vagyok így.
6/8 anonim válasza:
szerintem rágyúrni teljesen egyenes út a túledzettség felé...
7/8 anonim válasza:
Valaki annak a híve hogy olyankor kell belecsapni, valaki annak hogy olyankor pihi van, regenerálódás.. Persze hogy lehet utána edzeni, de az csak a szintentartáshoz! HAJRÁ!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat =) remélem nem baj h mindekit értékeltem egy 100 asra :)
2009. máj. 18. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!