Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nagyon gyors tempójú (de...

Ha nagyon gyors tempójú (de még nem sprint) futást csinálok, attól vastagodhat a combom és a vádlim?

Figyelt kérdés
Vékony, de nagyon szálkás izomzatú vagyok, és az utcánk mögötti dombos földúton szeretnék futni. A fent leírt futással nem fog "löttyedni" a felső testemen az izom? Természetesen megfelelő táplálkozás mellett csinálnám minden második nap, a kimaradó napon pedig fekvőzés-súlyzózás.
2011. dec. 18. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

teljesen jó, én sem edzek lábra hanem futok ha jó idő van ha hideg akkor nem edzek lábra mert alapból nagyon fejlett a négyfejű combizmom, combhajlítóm, és a vádli is!!

otthoni edzésnek nagyon jó !!!!

2011. dec. 18. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

hát löttyedni nem fogsz.

de izmot épiteni futással elég nehéz, mert nem nagy erőkifejtést igénylő gyakorlat (kivéve a sprint) hanem gyors és nagy intenzitású edzés.

sokan panaszkodnak hogy futástól mekkora vádlijuk, lábuk lett, jobb esetben csajok. na most, a láb izmai cipelik a testsúlyt, egész nap, nem éppen kis izmokról van szó. edzés hatására több glikogént (tápanyagot) raktároznak, ez elég látványos "növekedés" lehet igen hamar. ennyit vastagodhat.

2011. dec. 18. 13:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor így fogom csinálni
2011. dec. 18. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Kizart dolognak tartom, hogy futastol izomnovekedes legyen, hacsak valami nagyon gebe vagy, akinek semmi vadlija es combja, es eddig SEMMIT nem mozogtal. Ellenkezo esetben a lab csak szalkasodhat es vekonyodhat.

Vastagodhat a vadli lepcsozestol, a comb meg bringazastol, ha nem akarsz ra kulon edzeni.

Aki szerencses es genetikusan izmosabb/erosebb labakkal rendelekezik, szerintem teljesen irrelevans a tapasztalata...

2012. jan. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!