Csaba edzésein odafigyelnek az ízületekre, és erőemelésre törekszik nem pedig testnövelésre. Mindig mondja hogy ne szedjünk még proteint se mert csak felfúj, de nem leszünk tőle sokkal erősebbek. A szteroidok használatát pedig nem nézi el. Nálunk az edzés fárasztó és kemény, de megéri.
2012. nov. 7. 21:00
22/30 anonim válasza:
Aha felfúj a fehérje, a csirke is gondolom azt se esztek meg semmilyen fehérje tartalmú ételt. Ezzel szépen bemutattad a szakmai hozzánemértését.
2012. nov. 7. 21:07
23/30 anonim válasza:
A szteroid meg nem tudom, hogy jön ide... Annak az élsportban a helye. Másrészt meg "nem nézi el" tán van egy vér és vizeletvizsgálatra alkalmas laborja ahol hetente adtok le mintát? mert más kontextusban nem lehet értelmezni ezt a mondatot. Illetve őszintén nem értem, mit keress egy harcművészetekkel foglakozó kérdésben. A harcművészetekben elsődleges az egészség, egy beteg ember nem tud hatékonyan harcolni, az anabolikus szteroidok káros hatásait meg nem kell részletezni.
2012. nov. 7. 21:12
24/30 anonim válasza:
Tömegnövelő porokra gondoltam. Nincs neki semmilyen vizsgálója, de jól ismer mindenkit aki hozzá jár mert külön foglalkozik mindenkivel. Abban igazad van hogy fontos az egészség megőrzése, de a kung-fu semmilyen szempontból nem káros.Csabának nagyon fontos az egészséges életmód.Sokszor ad táplálkozási tanácsot is. Itt még senkinek nem ment szét az ízülete, ha jön hozzánk akinek ízület problémája van annak más fajta gyakorlatot mutat amik biztonságosak te ugyanúgy hatásosak. Én mindig felfrissülök és könnyebbnek érzem magam amikor kijövök az edzésről. Lazább lett a mozgásom, jobban hajlok, kockás és erős lett a hasam, fittebb vagyok mióta ide járok. Nekem Csaba edzése mindent megadott amit nem kaptam meg a konditerembe. Nagyobb voltam de nagyon kötött és merev meg gyengébb is. Nekem a Kung-fu pont azt adta nekem ami hiányzott az életemből. Én nem azért kezdtem el ide járni hogy versenyre menjek, de ha jó leszek benne el fogok menni majd.
2012. nov. 7. 21:38
25/30 anonim válasza:
"proteint se mert csak felfúj"
ez azért ütős volt.
és ő ad táplálkozási tanácsokat?
nem semmi.
2012. nov. 7. 22:03
26/30 anonim válasza:
Nekem ő vette észre h vérszegénységem van és ő mondta meg hogy miket egyek hogy helyre jöjjön. Helyre is állt a vörösvérsejt termelődés.
2012. nov. 7. 22:14
27/30 anonim válasza:
Azért a kung fu meg a verseny egy mondatban se gyenge...
Eddig alapvető tévhiteket hangoztattál testedzés terén, táplálkozás terén is és amikor felhívjuk rá a figyelmet, te nem arra válaszolsz, hanem tereled a témát. Lehet, hogy jó kung fu-s az illető (bár a törölt videója elég érdekes volt ahogy emlékszem), de az edzéshez és a sporttáplákozáshoz nem ért. Azt is el tudom képzelni, hogy ért a taoista táplálkozáshoz és ezzel segít embereken, de ez nem menti fel az alól, hogy baromságokat beszél és nem képezte tovább magát a sporttáplálkozás témában.
2012. nov. 8. 09:07
28/30 anonim válasza:
A lényeg h a fő kérdésre válaszoltam. Az lehet h néha nem a megfelelő szót alkalmaztam egy két dologra. De szerintem Csaba nagyon jó mester. Barátságos, odafigyel mindenkire egyenként, és szigorú. Szerintem pont olyan amilyennek egy Sifunak lennie kell. Remélem ezzel lezártam a vitát. Én csak a kérdésre válaszoltam, mivel nekem van tapasztalatom róla. Nem azt mondtam h ő a legjobb mester az egész világon vagy az országba, nem nézem le senki más munkáját, sőt más küzdősportokat sem. Ugyanúgy tisztelem az összeset mint a sajátomat. Elítélem azokat akik úgy ítélnek egy sportot vagy egy Mestert hogy nem is ismerik.
2012. nov. 15. 23:29
29/30 anonim válasza:
Énis nála tanulok...
Kemény,értelmes,ügyes!Nagy fegyelem és jó oktatás jellemző rá.
Kempo:Én Kempoztam és szerény véleményem szerint a Wing Chun
sokkal gyorsabb és hatékonyabb.
Földön változik a helyzet!
2013. márc. 7. 01:09
30/30 anonim válasza:
Az biztos hogy jobban tud sz###ni mint harcművészetet tanítani... De te tudod hogy mit kersel egy edzőben. 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!