Van valakinek tapasztalata Dáné Csaba kung fu oktatásáról?
'hungarian grandmaster'
Hát ezen behalok! XD
Én hozzá járok egy ideje, Tai Chi és Wing Chun-t lehet tanulni nála. Sose megyek úgy ki onnan hogy ne fáradjak el rendesen. Debrecenbe minden délután 2-8-ig van az edzés, reggel pedig 7-9-ig. Itt nem csak teknikát tanulsz hanem komoly erőlétet is szerzel magadnak ... én kondiztam amikor odamentem és rengeteget változtam pozitív irányba .... osztálytársaim szerint sokkal lazább, fittebb és mozgékonyabb vagyok, sokat javultak a reflexeim is. Jó gyakorlatai vannak nagyon szerintem. nem csak "hadonászás" az egész... meg lehet izzadni keményen.
1/2X
A kung-fu akkor igazán hatékony ha erő is van a hátterében.
hiába tudsz minden mozdulatot ha erő hiányában nem tudod végrehajtani, és nem egy helyzetet hallottam már hogy a több éve járó kung-fu -s srácot simán elverték mert nem volt erő és határozottság a mozdulataiban. szóval akár hogy is nézzük az erőlét fontos.
Utolsó kettő: Ti miről beszéltek egyébként???
Hogy egy HM edzésen nem lehet erőt fejleszteni??? Akkor mire való a nagy zsák, a makiwara, az 1-2kg-os kézisúlyzó (bázistechnikákhoz), a mély lovaglóállás és egyéb sokáig kitartott testhelyzetek, stb. stb. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!