Van olyan szénhidrát (edzés utánra) ami jobb mint a dextróz, de olcsóbb mint a VitarGo!?
figyelj itt eredményekről van szó nem arról hogy ki hogy lesz minél izmosabb úgy hogy ő a világ legességesebb embere aki még soha nem szívott még szmogos levegőt sem.
ez a magas inzuninszint l ófasz az igazán káros szarságokhoz képest.
én nyugodt szível fogyasztom edzés után a dextrózt más szívja a cigit péntek,szombat tök részeg én meg amiatt aggódjak hogy a dextróztól heti 5x magasabb lesz az inzulinszintem?
ne nevettess ilyennel
a bodybulderen olvashatsz róla hogy a fruktózt nem ajánlják edzés utánra mert attól szinte minden jobb.
ez a máj dolog is ott van leírva ott olvastam nem én meg G,sback találtuk ki meg kísérleteztük ki hanem az okosok kísérleti eredményeit olvastuk.
a gyümölcs jó,nincs vele baj fogyasztani kell napi szinten de nem a ch tartalma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!