Miért nem látszik rajtam nagyon a súlytöbblet? (lent)
181 cm vagyok, és 109 kg. (Senki nem akarja elhinni ha rámnéz, 95 körülre tippelnek.)
Az egyik barátom ugyanilyen magas, és az utóbbi időben felkapott magára 15 kg -ot, ő most 95 de rajta erősen látszik a párnázat.. :O
Lehetséges, hogy rosszul tippelnek :)
Izom az nem nagyon valószínű, nem vagyok kigyúrva, 8 éve láttam utoljára edzőtermet... csak arányos a testfelépítésem.
Ha létezik tényleg, hogy a csontozata nehezebb lehet valakinek akkor ezt kombinálva a rosszul saccoló emberekkel talán meg is van a hiba oka :)
Akkor rosszul saccolnak tényleg.
Mondjuk vállban is szélesebb vagyok a srácnál legalább 10 centivel, talán az okozza az optikai csalódást.
Akkor lehet a 10 év cselgáncs kamaszként dobott nálam is egy kis csontot meg izmot :D:D
(Én úgy gondoltam hamar leépül az ember amúgy...)
10 év cselgáncs? hogyne számítana
én csak 2-2,5 évig bringáztam, előtte 1,5 évig futottam az nem volt sem rendszeres, sem intenzív ill. 10 éves koromtól 18-ig rendszeresen úsztam (illetve próbáltam elbliccelni, mert kötelező volt, de rühellem a vizet), tesiből meg fel voltam mentve 12 éves koromtól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!