Magyarországon hol oktatnak jól wing tsun-t?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy sok helyen sz@arul tanítják2011. dec. 15. 16:37
2/11 anonim válasza:
Én nem tudom, de a Balogh Feri olyan erősnek hiszi magát ha iszik, hogy ő tudna neked egy két dolgot mutatni, amitől leesik az állad.
3/11 anonim válasza:
elmész egy edzésre, viszel fogvédőt, kesztyűt, és ha nincs, nem engednek sparringolni, akkor rossz helyen jársz.
4/11 A kérdező kommentje:
És ha engedik de nem kötelelező?
2011. dec. 16. 14:13
5/11 anonim válasza:
Szerinted megtanulhatsz olyan helyen bunyózni, ahol nem kötelező bunyózni? mit lehet egy olyan helyen tanulni, ahol félnek a gyakorlóküzdelemtől? hogyan szard össze magad, vagy mit?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem félnenk töle,ahova én járok van sparring csak nem mindig
2011. dec. 18. 11:46
7/11 htfshgfjhfuvhftzdhjf válasza:
Dunakeszi,Vác (és környéke),én ott tanulok és jól oktatnak
8/11 anonim válasza:
Szar a Wing Tsun? Sparringolni akarsz egy Wing Tsunos ellen? Hát...ha nem akarsz gyereket és vak szeretnél lenni, akkor hajrá! :) De ha késsel támadsz rá, akkor meg is halhatsz!
Olvass a Wing Tsunról és utána írogass, hogy szar!
9/11 anonim válasza:
Egyébként csak a Leung Ting féle autentikus Wing Tsun iskolákat keresd! Akinek már legalább 2. mesterfokozata van, az már nagyon jónak számít! De ha tök kezdő vagy, egy instruktor is elég neked, mert az alapokat ugyan úgy meg tudod tanulni tőle is!
10/11 htfshgfjhfuvhftzdhjf válasza:
Nekem Nagy Ádám tartja és jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!