Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vélemény a Biotech Nitro Gain...

Vélemény a Biotech Nitro Gain tömegnövelőről?

Figyelt kérdés

[link]

Igaz lenne amit írnak róla?

6 kiló izom egy hónap alatt?(étrend.edzés is jó)

Nem nagyon hiszek én ebben, csak nem vagyok nagy szakértő, azért írtam le ezt a kérdést, hogy kapjak róla infókat.

Előre is köszönöm!

2011. dec. 13. 17:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy én a 2,2 kilósat ettem.
2013. júl. 27. 10:22
 12/15 dirtboy ***** válasza:

Jandó Norbert

ha nem koxoltál mellé akkor havi 1kiló izom ment fel maximum,a többi zsír volt ami nem cél.

[link]

2013. júl. 27. 11:17
 13/15 anonim válasza:
Igen, elég valószínűnek tartom én is, ezért nem is írtam oda hogy "izom".
2013. júl. 27. 20:57
 14/15 dirtboy ***** válasza:

okés de ezt a dolgot nem ajánlanám neked,ha ilyen sok megy fel akkor valószínűleg nagy mennyiségben fogyasztod ami nem valami jó dolog mert tele van gyors felszívódású ch val ami b aszogatja az inzulinszintedet.

azt sem értem hogy ha észre vetted hogy nagyon hízol tőle akkor miért fojtattad tovább.

mi a jó abban hogy be zsírosodsz?

na mindegy te tudod mit akarsz de semmi értelme a sok súlyfelesleget felszedni,attól nem fog gyorsabban nőni az izom hogy túlzásba viszed a kalóriabevitelt.

2013. júl. 27. 21:06
 15/15 anonim válasza:
Egy baleset után, annyira lefogytam, hogy nem sokat adtak az orvosok. Semmi nem akart használni amit felírtak így a kezembe vettem a dolgokat. Gyógytorna nem gyúrás így sok izom sem jött fel, de élet mentő volt. Amúgy fél adagot ettem csak.
2013. júl. 31. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!