Vélemény a Biotech Nitro Gain tömegnövelőről?
Igaz lenne amit írnak róla?
6 kiló izom egy hónap alatt?(étrend.edzés is jó)
Nem nagyon hiszek én ebben, csak nem vagyok nagy szakértő, azért írtam le ezt a kérdést, hogy kapjak róla infókat.
Előre is köszönöm!
kamu,ilyen nincs hogy 6kiló izom egyetlen hónap alatt
a tömegnövelő is csak kaja nem pedig csodaszer
dirtboy !(Tőled kérdezek, mert te jó válaszokat szoktál adni(ne vedd bókként :))többiek meg ne vegyék sértésként)
Szerinted ez a tömegnövelő Ér valamit, vagy csak egyszerűen sz@r?(rendes étrend mellett.)
Ez árthat a fiamnak (15 éves)?
Csak ezt szedné!
Igazából nem tudom, hogy meg engedjem-e neki. Jár már pár hónapja konditerembe. Próbál úgy is étkezni.
isten ments hogy dicséretnek vegyem.
akkor most ezek szerint szülő írt.
nem kell félteni a fiút a táplálék kiegészítőktől mert tényleg nincs bennük semmi szteroid meg semmi sz ar.
ez a tápkieg. egy közepes árfekvésű tömegnövelő.
szénhidrát tartalmat nézve
dextróz: okés, /más néven szőlőcukor/
matodextrin: okés de a dextróz jobb kicsivel
fruktóz: testépítőknek nem valami jó /gyümölcscukor más néven/
ribóz: ritka mint a fehér zorró,ez egy újabban használt ch,gondolom a kreatin miatt rakták bele mert a ribóz elősegíti a kreatin hasznosulást.
vitargo: a legjobb,leggyorsabb /legdrágább/ ch forrás,biztos hogy alig van benne csak raktak bele egy kicsit hogy oda írhassák az összetevői közé.
protein:
tejsavó fehérje koncentrátum-izolátum,ezzel nincs is baj,kell a gyors protein edés után
tojásfehérje protein,az sem egy rossz bár nem sűrűn használatos de nem egy rossz protein elég jó biológiai hasznosulása van.
kretin: nem kell félni nem egy idegen anyag a kretin,húsokban is megtalálható és minden ember szervezetében van belőle bőven.
a kreatin majd lebontja a szervezet kreatin foszfáttá és úgy tárolja és használja fel.
a tömegnövelőben monohidrát van de nem gond mert a monohidrát tartalmaz egységnyi menyiségben a legtöbb kreatin molekulát.
ennyi a fő nézni való benne,van még pár vitamin de az nem lényeg arra ott vannak a vitamin készítmények és az kell.
tömegnövelőt csak normális kajához vegyen,ha sz ar a kajája akkor a tápkieg nem tudja olyan szinten helyre állítani hogy jó legyen.
még valami kérdés amit esetleg ki hagytam?
ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
Én nem vagyok nagy evő, egy betegség miatt kezdtem el szedni hogy ne foggyak el :D
A tapasztalatom az volt hogy normális étrend mellett átlagosan havi 4 kiló mindíg megvolt. Gondolom mindenkinél máshogy hat, de ha az ember normálisan eszik és mellé ezt tolja elképzelhetőnek tartom, hogy felszed havi 6 kilót, bár nem tiszta izom, de tömegelni jó. Nekem 3 hónap alatt 14 kiló jött fel tőle. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!