1/9 anonim válasza:
Edzőterembe.. De ez neked miért olyan fontos? :D
3/9 anonim válasza:
mark86
Nem tudom,de azt igen hogy abban a teremben Szántó Öcsi bácsi az edző,így keress rá.
4/9 /Anita_'94/ válasza:
Ha megtaláltad, üssed helyettem is :D
5/9 anonim válasza:
Nem úgy néz ki , szerintem hogy nagyon megtudnátok verni . Meg nem értem mi bajotok vele . Teljesen normális .
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom megverni. Nincs vele semmi bajom. Egy ideje nem tudok eljárni edzeni, és újra el akarom kezdeni. Láttam már néhány edzőtermet, és amit láttam, ahol Dopeman edzett, az tetszett. Plusz ott van Szántó öcsi bácsi, úgyhogy szakma is van. De csak érdeklődtem.
2011. dec. 13. 22:16
7/9 anonim válasza:
nem biztos, hogy ez az a hely, de amikor még pesten laktam akkor láttam párszor ebben a teremben, bár ez már pár éve volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a válaszod.
2012. jan. 2. 19:21
9/9 anonim válasza:
Darabos a mozgása... Egy normális szűk horgot nem tud ütni. Kb. parasztlengőket üt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!