Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok önvédelem...

Mit ajánlotok önvédelem terén? (bővebben lent) Lehetőleg Szegeden.

Figyelt kérdés

15éves vagyok 177 centi 61 kiló.

A helyzet az hogy szeretnék egy olyan tudás birtokába jutni amit egy esetleges utcai bunyóban használhatnék.

Milyen küzdősportokat, harcművészeteked, önvédelmi sportokat tudtok ajánlani?

Krav Magában gondolkodtam de kicsi termetem miatt nem biztos hogy ideális lenne.

2011. dec. 10. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:

ahhoz,hogy jó bunyós legyél tudnod kell milyen érzés jól összeverve lenni és milyen nyerni és veszíteni.

ökölvívó edzésen elég hamar szembesíteni fognak ezzel,nem beszélnek mellé,nem ígérnek csodát,csak bunyót.

uh én azt mondom menj ökölvívó edzésre.

a krav és hasonlók akkor lehetnek hasznosak,ha már van fogalmad a bunyóról,szóval ha van már 2-3 éves tapasztalatod és kiegészíted a kravval.

kravval kezdeni nem a legjobb.

2011. dec. 10. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
61 kilósan a legjobb önvédelem, ha kerülöd a bajt, mert nem hinném, hogy alsós kislányok akarnának kötözködni...
2011. dec. 10. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:

wudang kungfu, kali késharc.

önvédelmi sportokat és a kravmagát felejtsd el, az önvédelem harc, tehát gyilkolásról szól. önvédelmi harc nincs, krav meg nem reális.

2011. dec. 10. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
*önvédelmi sport nincs, csak elírtam.. sok a pálinka így este..
2011. dec. 10. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
jujutsu
2011. dec. 10. 18:34
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2011. dec. 10. 18:41
 7/9 A kérdező kommentje:
amugy igen, próbálom kerülni a bajt de sose lehet tudni mikor ugrik neked valaki:/ annyi tapasztalatom van, hogy jártam kungfuzni egy évet de sz*r edző miatt abba is hagytam.
2011. dec. 10. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Jeet Kune Do-Kali/Eskrima késharc kombo.Ezzel tuti meg tod magad édeni utcán.Am meg jó a Krav Maga,ha jól oktatják.Esetleg még Defendo,Wing Chun/Tzun,Ju Jitsu,Ninjutsu
2011. dec. 10. 19:51
 9/9 anonim válasza:
Thaiboxot,vagy Jeet Kune Do-t ajánlanék.Sok alap dolgot megtanít.
2011. dec. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!