AZ jó ha nem megyek a Wcre edzés előtt?
Figyelt kérdés
Így ha tolódzkodok vagy húzódzckodok nem kell annyi sújt magamra akasztani. Annyi a hátrány hogy edzés végén már majdnem becsokizok2011. dec. 9. 15:35
1/7 anonim válasza:
Miért nem kötsz a lábadra plusz súlyokat inkább?
Nem egy felemelő látvány a csupa-izom-de-szaros-seggű arc.
2/7 anonim válasza:
szakadok öreg XD
remélem csak poénnak írtad ki XD:D
3/7 anonim válasza:
velem az volt h nagyon kellett pisilnem és sztem sokkal jobban szétszórt vagy koncentrálsz h visszatartsd ráadásul nem is egészséges ! figyeld meg h nem tudod olyan precizitással végig csinálni a dolgokat :S
4/7 anonim válasza:
Érdemes a edzés előtt enni is sokat hogy minél több kaja legyen a gyomrodban, illetve annyit egyél hogy már ne is bírd lenyelni így a szádban is tárolhatsz még elegendő súlyt kaja formájában.
5/7 A kérdező kommentje:
hahá :)
2011. dec. 9. 17:26
6/7 anonim válasza:
próbálj ki így egy kemény lábedzést...
7/7 A kérdező kommentje:
akkor még pisilni sem szoktam lusta vagyok a sok súlyt felfele pakolni! :D
2011. dec. 9. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!