Izmos vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
mark86
+nem örülnék,ha rám gyújtanák a házat,mert az utcában van pár cigány család.
Nem is ezért a rendszerért tüntettek. Akikről meg szó van, azok nagy százaléka nem helyezi magát egy másik nemzet fölé. /itt most nem a cigányokra gondolok, hanem mondjuk pl. lengyelekre/
Értem, hogy azokra gondolsz, akik felgyújtottak egy autót, csak nem volt egyenesen kivehető a kezdetekkor. Nagyon nem.
mark86
Nem is csak azokra gondolok. Két szálon vezettem a történetet :DDD
Tehát azokat b@sznám szájon,akik tüntetnek,forgalmat feltartanak (gárda is).
A magyarkodás meg már túlzásba van víve (ezt így kell írni magyarul? ;) ) és minden jött-ment arra veri a mellét,hogy magyar.
Petőfire meg azért nem vagyok büszke mert egy alkoholista csavargó f@sz volt,részegen tudott csak brillírozni,járta a rónaságot,mindenhová bekönyörögte magát meg,ha kajával kínálták csak bort kért,mondjuk lehet,hogy nem tömegelt! :)
(ezt a kiskőrösi házában olvastam,ahol mellesleg nem volt túl nagy tisztaság :DDDD ). Ha most Fábryról kiderülne,hogy bekokózva tud csak sztendápolni,nem tudom hogy istenítenék. :DDD
na písz.
Nem vagy túl izmos :D
Mark86 vagy ki a fene vagy, már megint a "csendes" és "higgadt" átlag polgár generál veszekedést? Akkor ki is a sz@r a levesben?
mark86
Utsó előtti: nem vagyok polgár,átlag meg végképp nem.
Amúgy meg mit ugatsz? Te ki a "fene" vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!