Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izmos vagyok? (Kérdésed túl...

Izmos vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

14 éves vagyok 3 éve úszom izmosnak vélitek??

[link]

2011. dec. 2. 13:46
1 2 3 4
 21/39 oyeacch ***** válasza:

mark86

ma 15:07

Semmi... Én meg arra nem lennék büszke, ha lenézném azokat akiket te legyintve nagymagyarnak nevezel.

Ui: VIVA ISRAEL

2011. dec. 2. 19:48
 22/39 anonim ***** válasza:
nem itt kéne az ilyen jellegű vitákat folytatni sztem.
2011. dec. 2. 19:51
 23/39 oyeacch ***** válasza:
Akkor hol?
2011. dec. 2. 19:53
 24/39 anonim ***** válasza:
privátba vagy f tudja. de nekem 8 tőlem szétoffolhatjátok a kérdést
2011. dec. 2. 19:58
 25/39 oyeacch ***** válasza:
A kérdések több mint fele szét van offolva.
2011. dec. 2. 20:00
 26/39 anonim ***** válasza:

mark86

Kedves bunkóparaszt,én nem nézek le senkit,csak érthetetlen számomra,hogy lehet olyasmire büszkének lenni amiért az ég világon SEMMIT!!!!!! nem tett az ember.

(ez nem vita,csak 2 különböző vélemény)

Az összes tüntető,törő-zúzó,más értékeit semmibe vevő turulmadaras,félnáci,forgalmat feltartó,önbíráskodó turulmadárimádó embert szájba kéne b@szni hogy potyogjon ki a foga.

2011. dec. 2. 20:21
 27/39 oyeacch ***** válasza:
Akkor b*szd őket szájba.
2011. dec. 2. 20:25
 28/39 anonim ***** válasza:

mark86

Nincs rá szükség,mostanában meghúzzák magukat! :)

2011. dec. 2. 20:32
 29/39 oyeacch ***** válasza:
Nem voltam ott 2006 okt. 23-án, de akkor láthatta az aki akarta, hogy nemcsak meghunyászkodók élnek Magyarországon. Ha ez nem tetszik, akkor se mehetsz el a gárdisták mellett szó nélkül. Némelyek csuklóból lefasisztázzák őkét /úgy, hogy nincsenek tisztában a szó jelentésével, és hogy kik voltak azok/ de aki nem a TV-ből tájékozódik az tudja, hogy ami szerencsétlenség volt, ott mindenhol ott voltak, és segítettek. Segélycsomagokat osztottak amikor a vörös iszap kiöntött. És ők is szeretik a turulmadarat, meg a rovásírást. őket is szájba kéne baszkodni?
2011. dec. 2. 20:38
 30/39 anonim ***** válasza:

mark86

És mit értek el vele??? Kárt csináltak,háborút érted? Miért? Mert nem tetszett a rendszer. Most változott. Jobb? Nem jobb!! Nem vagyok mszp-s,nem vagyok fideszes,de a zavargást tűrhetetlennek tartom! Ha a gyerekem az ilyen emberek miatt akár csak egy kicsit is megijedne,szívem szerint tüzet nyitnék a g@cibe az összesre. Nem az a bajom,hogy valaki hagyománytisztelő vagy érdekli a múlt,de az országunk SEMMIVEL nem különb mint bármelyik másik ország. Lehetünk büszkék Petőfire,a feltalálóinkra,a kultúránkra,de ez minden országban megvan. (mondjuk én magasról teszek az ilyesmire mert nem érdekel)

A lényeg: Ahhoz,hogy magyarnak szülessek nem kellett tennem semmit,ezért nem vagyok büszke rá. (csak szimplán pech volt)

2011. dec. 2. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!