Izmos vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
mark86
ma 15:07
Semmi... Én meg arra nem lennék büszke, ha lenézném azokat akiket te legyintve nagymagyarnak nevezel.
Ui: VIVA ISRAEL
mark86
Kedves bunkóparaszt,én nem nézek le senkit,csak érthetetlen számomra,hogy lehet olyasmire büszkének lenni amiért az ég világon SEMMIT!!!!!! nem tett az ember.
(ez nem vita,csak 2 különböző vélemény)
Az összes tüntető,törő-zúzó,más értékeit semmibe vevő turulmadaras,félnáci,forgalmat feltartó,önbíráskodó turulmadárimádó embert szájba kéne b@szni hogy potyogjon ki a foga.
mark86
Nincs rá szükség,mostanában meghúzzák magukat! :)
mark86
És mit értek el vele??? Kárt csináltak,háborút érted? Miért? Mert nem tetszett a rendszer. Most változott. Jobb? Nem jobb!! Nem vagyok mszp-s,nem vagyok fideszes,de a zavargást tűrhetetlennek tartom! Ha a gyerekem az ilyen emberek miatt akár csak egy kicsit is megijedne,szívem szerint tüzet nyitnék a g@cibe az összesre. Nem az a bajom,hogy valaki hagyománytisztelő vagy érdekli a múlt,de az országunk SEMMIVEL nem különb mint bármelyik másik ország. Lehetünk büszkék Petőfire,a feltalálóinkra,a kultúránkra,de ez minden országban megvan. (mondjuk én magasról teszek az ilyesmire mert nem érdekel)
A lényeg: Ahhoz,hogy magyarnak szülessek nem kellett tennem semmit,ezért nem vagyok büszke rá. (csak szimplán pech volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!