Izmos vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
mark86
Nem nézel ki rosszul.
+a hungaristaságot meg nem teljesen értem...az mit takar?
mark86
Gondolom a "magyarkodást",amire én rohadtul nem lennék büszke!
hogy minek ennyi izom?
neki már tuti nem lesz gerincferdülése elhiheted. meg nemtudom, de engem ez vonz. azse egy rossz dolog, h ha egy embert például (lányról lévén szó) megölel valaki, akkor nem kell azon gondolkodni, hogy hú vajon melyik pillanatban fogom eltörni a gerincét. ugye az anorexiás hülyepcsákkal kapcsolatban sokszor előjöhet ez a gondolat.
az már csak hab a tortán, hogy jól néz ki. meg még van pár indok ami alátámasztja, hogy szép és jó ha valaki sportos..
mark86
Mi volt a gond a válaszommal? Itt mindenki nagymagyar? :DDD
hát sztem a mai srácokra nézve elég szégyen az, ha egy ilyen lányra ráfogják azt, h férfiasodik. ami már így önmagában is elég vicces, mert egy nő képtelen férfiassá válni. nem tudom ki milyen jó bioszból, de a hormonális szabályozás témakörét nem ártana átismételni.
visszatérve a gondolat elejére az, hogy egy sportos lány férfiasnak tűnik a nyelgesz*r emós kisfiúk között, már elég erősen a srácok szégyene. szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!