Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tesztoszteron, mint izomnövelő...

Tesztoszteron, mint izomnövelő. Vélemények? Nincsenek káros hatásai?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 06:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, a boldenone teszto származék. És Te pont azt ajánlgatod, pedig azt mondod a tesztoszteron káros.

Én azt mondtam keresd vissza ha már rosszul idézel, h a teszto variánsok közül ez a legkevesebb mellékhatással rendelkezik, mert vegyi szerkezetét tekintve kevésbé alakul át női hormonná min t atöbi teszto!!!!

az a gyno amiről te beszélsz és a nandrolone származékoknál megfigyeltek, az nagyon ritka, igaz h a közönséges anti ösztogén szerekkel nem lehet kezelni hiszen a progeszteron nal kapcsolatban vannak ezek, de ezek a problémák pl elenyészőek egy teszto által kiváltott gyno hoz képest!!!!

deca dick.......ami cuccokat én ajánlagattam pl winstrol, nandrolone boldenone, primo, ezek közül ugye van dht származék is meg teszto származék is és sztem ha vki ezekkel csinál egy jól kialakított kúrát sokal előrébb lesz mint mondjuk egy susta, danabol, halotestin kúrától....én inkább a lightosabb szereket kedvelem és aki kiváncsi annak ajánlom is ha kell androgén többlet ott van a boldenone primo kúrához is hozzá lehet rakni v deca kúrához és semmi gond.......hiszen amiket írtam nagyon is valós dolgok nem egy ember készült már fel így versenyre aki kúrát kapott tőlem, míg nem tudták h mi fán terem ez az egész, te maradj meg asaját igazadnál én meg az enyémnél !!!!!!

ami cuccot én ajánlagattam szemesben és szuriban teljesen jó alternatívát mutat a sok androgén szerhez képest és ezekkel készül sok külföldi profi is nem faktorokkal meg peptidekkel igaz van pár aki ahsználja de nem nálunk!!!!!

2011. dec. 4. 22:43
 12/18 °:Amigo:° ***** válasza:

A Boldenon nem rossz, félre ne érts!

A probléma az, hogy te a Tesztoszteronból képződő vegyületeket (DHT, Ösztrogén) negatívumként értékeled, pedig nem egyértelműen azok.

Az ösztrogénnak számos pozitív hatása van úgy a hormonális receptorokra, mint az egészségre, immunrendszerre, koleszterinszintre.

Természetesen kordában kell és lehet is tartani ezeket a szinteket, de teljes elnyomásuk nem ajánlott, esetleg verseny előtt.

Az 5a-reduktáz enzim elnyomása pl. a kúra hatásosságát csökkenti, de ugyanez igaz az aromatáz enzimekre is.

A Boldenon viszont inaktív androgénekre bomlik le nagy arányban, tehát gyenge hatása van, tesztoszteron nélkül minimális, viszont az ára nem teszi indokolttá az ilyenfajta felhasználást.

Aromatizálódásra ugyanúgy hajlamos, mint az alapvegyület, csak ennek a sebessége lassabb. Viszont hosszú ideig tartózkodik a szervezetben (észtertől függően) tehát azonos hatóanyagmennyiség mellett semmivel sem jobb, mint a tesztó.

A Tesztoszteron egy ALAP.

Hogy ki mit használ mellé, az egyéni hajlamtól, céloktól, pénztárcavastagságtól függ. Gyakorlatilag semmivel sem helyettesíthető, de az adagolása széles határok között mozoghat. Aki óvatos, annak elég 2-300 mg. T Propionate, mellé egy gyengébb anabolikusabb cuccal (és igen ! PEPTID -készítmény is mehet mellette, itthon is rengetegen használják már)

Aki meg nagy tömegre, erőre vágyik, intenzív edzéseket szeretne csinálni, az tolhat 1500-2000 mg.-ot is (versenyzői szint) ha figyelmesen és szakszerűen csinálja, nem lesz tőle problémája.

(orvosi felügyelet ajánlott!!)

2011. dec. 5. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Látom értesz hozzá te is, de legalább ha máskor írsz egy hozzászólást az én vélemyényemre ne úgy kezd

hogy

"Honnan kerül ide ennyi idióta vadbarom ?!

:-)))

Komolyan, ezért szeretek idejárni..Itt mindíg akad egy 15 éves kis nyomorék akinek Lee Priest elárulta, hogy mit és mennyit használ... "

mert ez az én koromban és amit írátl kezdésnek(sztem én is értek anyit ehez a sporthoz mint te mert ahogy írtad te mivel foglalkozol én is ezt csinálom), NEm esett jól!!!!

de ettől eltekintve körvonalazódik h van hozzáértésed nem tagadom, csak máskor aszavakkal picit óvatosabban bánj!

üdv:)

2011. dec. 5. 13:59
 14/18 °:Amigo:° ***** válasza:

Ok, ne haragudj, csak általánosságban írtam....(tudod mennyi gyökér jár ide) :-D

Priest nem tartozik a teljesen agyilag zokni pro testépítők közé, de biztos van pár "titkos" szere, amit nem fog leírni a MD -ben a kis nyomiknak.

De néhány profiról abszolút el tudom képzelni, hogy fogalma sincs mit szed, vagy mit miért csinál. Egyszerűen a mögöttük álló emberek "rakják össze" a formájukat. (a guru, edző, orvos, táplálkozási szakember, stb...)

Még magyar versenyzők közt is van olyan, aki azt szedi amit adnak neki, bármi legyen is az.... (konkrét példákat ismerek sajnos)

:-)

Na pá!

2011. dec. 8. 01:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok izomnövelésben májer, de azt nem gondolnám, hogy valaki 3 év alatt eléri a lehetőségeinek határát. Pláne 18 évesen. Azt sem mondom, hogy ne szedjen tesztoszteront, vagy bármi fentebb már részletezett szert - nem is értek hozzájuk, fentebb részletes véleményt olvashatsz - de ha te személy szerint úgy érzed, hogy nem akarod a barátod ilyenekkel terhelni, vagy úgy általában kétségeid vannak, akkor ne tedd. Keress más ajándékot, más ötletet. Az egyébként tök jó dolog, hogy támogatod ebben, maradjon ez így!
2011. dec. 8. 10:36
 16/18 anonim válasza:
szevasztok mellékelné kegy kis infót! olvasátok [link]
2013. febr. 28. 22:08
 17/18 anonim válasza:
Ennyi hülyét egy helyen. Nem feltétlen doppingal lehet csak tesztoszteron szintet növelni. Lehet alapos taplálkozással, de lehet teljesen tiszta tablettákkal is amik növényi kivonatokat tartalmaznak és NEM SZTEROIDOKAT. Ilyen van pl a BiotechUSA-nél vagy a Scitec-nél. Ezek olyan üzletek amiket úgy bevizsgálnak mint a gyógyszergyárakat szoval lófasz doppingszert nem tartalmaznak. Ezeket a termékeket nyugodtan lehet szedni az előírt mennyiségben de egy 18 évesnek felesleges mert mivel ez nem csodaszer mint a szteroidok így csak az átlagos érték maximumát tudod vele megütni ami meg tizenévesen a plafonon van úgyis. Ez inkább idősebb sportoloknak nyújt komolyabb segítséget mind a teljesítmény, mind a fejlődés, mind a libido fokozásának érdekében. Ez kb. olyan volt mint amikor a fehérjét szídják, hogy káros :D sokan nem jártak biosz órára magyarországon. Megsúgom a fehérje az nélkülözhetetlen a növekedéshez, az egészséghez, és egy idő után ha megvonod akkor magához a mozgáshoz és ha még mindig megvonod akkor pedig az életben maradáshoz. Tartalmazzák azt is növények tejtermékek és húsok is szépszámban. De a tejből kivont szimpla fehérje az már káros . Okosak az emberek.
2015. máj. 6. 17:20
 18/18 anonim válasza:
Az uccso mondat az irónia mielött belekötne valaki.
2015. jún. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!