Ez káros lehet?
16 éves vagyok, 185-190 magas, vékony testalkat. kb 70-72kg.
Elkezdtem konditerembe járni, de mivel vékony vagyok és nincs miből izmot építenem, szeretnék fehérjét szedni.
Ilyesmiket:
Károsak lehetnek ezek rám?
Nem felfújni szeretném magam, meg nem koxolni szeretnék.
És az igaz, hogy a fehérjét mézzel kell lekötni?
Előre is köszi a válaszokat, új vagyok még a témában.
Mind hülyeség amit itt felsoroltál.
Első lépésnek ezt az egészet olvasd el a-z-ig és próbáld is meg értelmezni az oda leírtakat. Ha még azután is van kérdésed, akkor regisztrálj az oldalon, lépj be a body.builder.hu-ra és az edző-válaszol rovatból töltsd le a Sárga Kapszula nevű pdf-et. Azt is olvasd el és utána már tuti nem lesz kérdésed :)
Összefoglalva mégis az egészet röviden:
A fehérje nem egy szer, kox, akármi amitől felfújódsz, meg "le kell kötni" meg egyéb marhaságok. Ez csak egy alapvető makrotápanyag. A legfontosabb az izomépítéshez - mivel az izmod is fehérjékből épül fel.
Mivel ez egy táplálékkiegészítő, ezért először az étrendedet kell meghatározni és rendberakni, amit szükség esetén kiegészíthetsz.
És a legnagyobb hülyeség: Zsírból izmot építeni. Na ezt gyorsan felejtsd el :) Kajából építed az izmot, nem abból ami már rajtad van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!