Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy/hol vannak az érmeitek?...

Hogy/hol vannak az érmeitek? Nekem már nem tetszenek a falon, és nem is akarok még több lyukat fúrni úgyhogy várom az ötleteket. (:

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 18:46
 1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy díszdobozt és tárold abban. A doboz szép, rendezettek benne az érmek és legalább nem is porosodnak, a szalag, pánt vagy mindek a színét se fakítja ki a nap.
2011. dec. 1. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben olyan díszdobozt vennék,ami fa,és aminek a fedele üveg vagy plexi.Ha ilyent nem látsz a boltban,akkor érdemes ilyent rendelni,ugyanis egyszeri befektetés,és ezután nem kell minden megmutatáshoz kivenni az érmeket a dobozból,csak esetleg akkor,amikor portalanítasz,vagy meg akarod tisztítani azokat.

Mennyi éremről lenne szó?Ha mondjuk 200-ról,akkor mondjuk már több ilyen dobozra is szükség lehet...

2011. dec. 1. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. dec. 1. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!