Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenem fáj ha ugrálok,...

Mindenem fáj ha ugrálok, futok, konditerembe elmenni nincs időm?

Figyelt kérdés
kardiózni elliptikus tréneren és lépcsőzőgépen tudtam úgy,hogy nem voltak izületi fájdalmaim. mit csináljak? fáj a bokám,a térdem ugrálás/futás közben. ugráláskor még a fejem is fáj,ha mondjuk padról ugrok le meg fel. nyáron heti 5x sportoltam minimum,akkor a lábszáram már nagyon fájt a futástól,csak füvön tudtam futni. emellé még a csuklóm el volt törve, még mindig fáj ha megterhelem,pedig már bőven több mint fél éve volt eltörve. 5 fekvőtámasz után 5 napig érzem hogy fáj,aztán meg néha előjön. milyen gyakorlatokat csináljak? főleg kardió kellene, meg olyan gyakorlat karizomra ami nem veszi igénybe a csuklót
2011. dec. 1. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

.. Ennyi rinyálást 6 sorban... Nagyanyám kevesebbet nyavalygott fénykorában. Ne fuss meg ugrálj, ennyire egyszerű.

Ha túlsúlyos vagy bringázz inkább vagy menj úszni.

Meg szedj valami ízületvédőt.

2011. dec. 1. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

a fegyencedzésnek nézz utána.

az elején kimondottan rehabos gyakorlatok vannak.

pl sima fekvő helyett falnál fekvő stb.

2011. dec. 1. 23:52
 3/5 A kérdező kommentje:
nincs időm elmenni úszni,biciklizni meg télen nem túl szerencsés. és nem azért panaszkodok mert jólesik hanem mert nem tudom mit kéne csinálnom ha nem akarok elhízni. és nem vagyok túlsúlyos.
2011. dec. 2. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
a fegyencedzésben meg a húzódzkodás és a fekvőtámasz sem kivitelezhető.
2011. dec. 2. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

hol látsz te itt húzódzkodást és fekvőtámaszt?

http://www.youtube.com/watch?v=f4JbOu2acx8&feature=related

2011. dec. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!