Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányként lehet tőle valami bajom?

Lányként lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék elkezdeni edzeni,de úgy,hogy az izmaim szebbek legyenek,de ne tűnjek kigyúrtnak.Viszont az izmaim nagyon lassan fejlődnek és ezért gondolkoztam,hogy próbálkoznék valami testépítőknek való étrend kiegészítővel.Ha olyat szedek amiket férfiaknak és nem nőknek találtak ki attól lehet különösebb bajom?És ettől nagyon fiússá válna a külsőm?
2011. nov. 29. 22:32
 1/6 Zakathol ***** válasza:
71%

Azok nem férfiaknak kitalált szerek, hanem tápanyagok. Fehérje, szénhidrát, zsír, plusz még egy-két olyan hatóanyag ami a vérkeringésre, sejtekre hat. A nők és férfiak tápanyagigénye pedig azonos.

Az pedig, hogy az izomzatod lassabban fejlődik mint a férfiaknak, az pedig azért van mert a nők szervezetében teljesen más hormonális folyamatok vannak. Sokkal kevesebb a növekedési hormonotok, így nehezebb is fejlődni.

Vegyél nyugodtan étrendkiegészítőt, persze csak akkor, ha tisztában vagy a testépítő táplálkozás alapjaival.

[link]

2011. nov. 29. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
így van, nem lesz tőlük semmi bajod. sőt még csak fiús sem leszel. :)
2011. nov. 29. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a válaszokat :)
2011. nov. 29. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
nincs mit. olvasd el az alapismereteket, értelmezd, edzz keményen, ne tántorodj el, és az eredmény nem fog elmaradni :)
2011. nov. 29. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz semmi bajod, amit egy borotválkozás ne oldana meg :D
2011. nov. 30. 02:23
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Vannak ilyen szerek, amik külön vannak férfiaknak és nőknek, de alapvetően elég ha megnézed az összetevőket, ha nincs benne olyan hormon ami nálad másként hatna akkor nyugodtan vehetsz férfiaknak valót is. Én olyat is láttam már, ahol férfiaknak volt vitamin kollekció, A-vitamin meg ilyesmik is külön. Meg mindenféle szerek, fehérje cuccok nem tudom... de megnéztem és a legtöbb hiába volt férfiaknak ajánlva semmi olyat nem tartalmazott, ami alapvetően férfiasabbá tenne egy nőt. Max. van amiből kevesebb is elég.
2011. nov. 30. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!