Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben elkezd fájni a...

Futás közben elkezd fájni a vádlim, kb olyan érzés, mintha izomlázam lenne, pedig nincs izomlázam, és ez már hetek óta észrevettem. Mi a bajom?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
barátomnak hasonló problémája volt,elvileg valami csomo lett a vádliába összekötöttek az izmok vagy mi,és pihentetni kellett meg gyurohoz is járt egy 10x mire jó lett.
2011. nov. 27. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem melegítesz be, vagy nem rendesen. végezz nyújtásokat is és melegíts be rendesen, főleg ilyen hidegben a sérülések elkerülése végett. van hogy én se fordítok elég időt a bemelegítésre aztán megkeményedik a vádlim pár perc futás után, de nem állok meg olyankor mert akkor még rosszabb nekem, futok tovább és idővel kimegy belőle, de ha rendesen bemelegítek nincs ilyen problémám. és mint írtam, hidegben még több időt kellene ráfordítani a bemelegítésre

16F

2011. nov. 27. 22:35
 3/6 A kérdező kommentje:
áruld már el, hogy hogyan lehet a vádlit bemelegíteni
2011. nov. 28. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
orvoshoz nem megyek, nincs énnekem időm erre
2011. nov. 28. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
egyszerűen kocogj lassan, emelkedj lábujjhegyre-majd vissza sarokra stb. nézz utána neten.
2011. nov. 28. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:

kocogástól is fáj

valami masszírozási technikát tudna valaki esetleg?

köszi

2011. nov. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!