Mi a lényege a pankrációnak?
Figyelt kérdés
Én ugy látom ök nem ütik meg egymást,hanem csak szinászkednek. Akkor mi értelme? :)2009. máj. 13. 16:38
11/12 anonim válasza:
Edge valóban sérülés miatt hagyta abba, de baromság, hogy tolókocsiban lenne, mint ahogy az is, hogy itt emberek halnak meg, valóban poénból nem érdemes kipróbálni, elég csak nézni.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de ez én nekem egy gyagyulás a szinpadon. Én még a boxot is gyülölöm, de a pankrációt egyenesen ki nem álhatom, nincs benne semmi, még a szinészeket is parodizálják? Mert ez azt csinálják, nem tudom mi is benne a lényeg, mert hogy az mikor elöre le van fixálva ki is fog gyözni és hogy hány menetett játszana ez mi is benne a jó???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!