A pankrációnak, mint amiben mondjuk Batista is volt, mi a lényege? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nézek róla videókat, s azt látom, hogy ezek igazából nem is harcolnak, hagyják magukat, meg nem is tudnak verekedni, meg van játszva az egész...2010. aug. 7. 09:29
1/8 anonim válasza:
És ez téged meglepett? Üdv a valóságban! :)
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok pankráció szakértő, de ezeknek mindig is a látványosság és a szórakoztatás volt a lényege.
3/8 anonim válasza:
Ezeket előre megbeszélik,és sokáig gyakorolják az egész meccset...
4/8 anonim válasza:
nézd meg a Pankrátor című filmet!
5/8 anonim válasza:
igen a Pankrátor c. film mindent elmond amit erről tudni akarsz
ennek a szervezetnek az a lényege, hogy szórakoztassák az embereket, előtte elmondják nekik, hogy kinek kell nyernie ők pedig megbeszélik, hogy ki milyen mozdulatokat csinál stb.
milyen szörnyű megtudni igaz? ez van, tényleg rossz ezt látni
6/8 anonim válasza:
Leginkább színházi,vagy cirkuszi előadás kaszkadőrökkel.Amerikában ennek kultúrája van.A sztorija meg olyan,mint egy tévé sorozatnál,forgatókönyv írók találják ki.
A lényege a szórakoztatás.
8/8 anonim válasza:
a legtöbbet lefizetik, előre megbeszélik, hogy mit csinálnak, hogyan blokkolják, sokat gyakorolnak, hogy el ne rontsák, showműsor az egész, de én azért még szeretem
Kane-t nézd meg, ő tényleg nem játszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!