Most akarok elkezdeni járni fitnessz-terembe. Kiröhögnek, ha béna ruháim vannak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 14:11
1/6 dirtboy válasza:
mit értesz béna ruhák alatt?
ha olyan lesz a ruhád mint amilyenbe Arnold edzett vagy mint amilyenben a barbárfivérek /Peter Paul,David Paul/akkor tuti hogy kinevetnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Sima noname mackónadrág meg póló
2011. nov. 28. 14:28
3/6 dirtboy válasza:
hát a fene sem tudja hogy az meg felel e a mai világban.
vannak olyan termek ahonnan már azért kinézik az embert mert nagydarab./mármint nem magas és azért hanem mert testépítő/
ezek a welness konditermek mint miskolcon az m1.
de van olyan terem is ahol simán lesz arják hogy mibe mész addig a még tiszta a ruha.
a mackónadrág legyen sötét színű a póló meg vagy szintén sötét vagy fehér de ne rikító és akkor a kutya sem fog veled foglalkozni.
4/6 anonim válasza:
hát nálunk van aki folyamat ugyanabba a pólóba edz meg mezitláb az úgy elég zavaró,de amúgy senki se 20ezer forintos nike cuccokba nyomja... Ennyi erőből már az utcán is kinevetnek mert nem lacoste cipőd van vagy nem louis vuitton kabátod :) Arra ügyelj,bármit is hordassz,ne legyen büdös..
5/6 cynic válasza:
hátb.szdmeg, nem divatbemutatóra mész, hanem edzeni. nem?
6/6 anonim válasza:
10 éve járok edzőterembe, a 10 év alatt én egyszer nem tapasztaltam, hogy valakit kinéznének onnan, vagy kiröhgönék, mert nem a legmárkásabb szabadidő ruhában jár edzeni. Az edzőteremben el van mindenki foglalva a társával, vagy saját magával, a kutya nem nézi miben megy le az ember. Én sokáig edzettem a legrosszabb szabadidőimben, sok helyen meg volt varrva, a színe ki volt fakulva, még valamelyik piacon vettem, és semmi, mégis jó fejek voltak velem mindig :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!