Milyen vitaminok és ásványi anyagok kellenek az izmok fejlődéséhez?
ez egy Moster pak leírás ami komplett vitamin és ásványi anyag kiegészítő,nézd ki belőle a cuccokat.
Vitamin A (Fish Liver Oil, Beta Carotene) 15000 IU 300%
Vitamin C (Ascorbic Acid) 1750 mg 2917%
Vitamin D3 (Fish Liver Oil) 535 IU 134%
Vitamin E (D-alpha Tocopherol Acetate) 400 IU 1333%
Vitamin B1 (Thiamine HCl) 83 mg 5533%
Vitamin B2 (Riboflavin) 83 mg 4882%
Niacin (Niacinamide) 108 mg 540%
Pantothenic Acid (Calcium Pantothenate) 110 mg 1100%
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 108 mg 5400%
Folic Acid 533 µg 133%
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 208 µg 3467%
Biotin (Vitamin H) 117 µg 39%
Calcium (Calcium Amino Acid chelate, Calcium Carbonate) 300 mg 30%
Magnesium (Magnesium Gluconate, Magnesium Citrate) 142 mg 36%
Phosphorus 78 mg 8%
Potassium 18 mg 1%
Iodine (Kelp) 200 µg 133%
Iron (Ferrous Fumarate) 15 mg 83%
Selenium (Selenium Yeast) 33 µg 47%
Zinc (Zinc Gluconate, Succinate) 20 mg 133%
Copper (Copper gluconate) 2,5 µg 125%
Manganese (Manganese Gluconate) 6 mg 300%
Molybdenum 32 µg 43%
Chromium Picolinate 133 µg 111%
Boron 330 µg *
Choline (Choline Bitartrate) 82 mg *
Inositol 74 mg *
Betaine HCl 67 mg *
Para-Aminobenzoic Acid (PABA) 158 mg *
Rutin (Eucalyptus) 7 mg *
Lemon Bioflavonoid 10 mg *
Citrus Bioflavonoids Complex (Citrus spp. (fruit)) 33 mg *
Hesperidin 7 mg *
GREEN NUTRIENTS COMPLEX
Korean Ginseng (Panax ginseng) (root) 8 mg *
Quercetin 7 mg *
DNA (Desoxyribonucleic Acid) 333 µg *
RNA (Ribonucleic Acid) 12 mg *
L-Glutathione 1,7 mg *
Garlic (Allium sativum (bulb)) 4,3 mg *
Probiotic Blend (L. acidophilus, L. bifidus, L. bulgaricus) 8 mg *
Vegetable Oil Blend
Flaxseed Oil, Sunflower Seed Oil, Borage Oil (Contains Omega-3 and Omega-6 fatty acids) 67 mg *
Greens Blend
Spirulina (Spirulina platensis) (plant), Oat Bran (Avena sativa) (seed), Wheat Grass (Triticum sativum) (aerial), Barley Juice Concentrate (Hordeum vulgare) (plant), Chlorella (Algae spp.) (fruit), Apple Pectin (fruit), Chlorophyllin) 394 mg *
Herbal Blend
Echinacea (Echinacea purpurea) (aerial), Milk Thistle (Silybum marianum) (seed), Cayenne Pepper (Capsicum annuum) (fruit), Ginger (Zingiber officinale) (root), Ginkgo Biloba (Ginkgo biloba) (leaf), Goldenseal (Hydrastis canadensis) (root) 20 mg *
Enzyme Blend
Pancreatin, Amylase, Protease (Papaya Enzyme) (fruit), Bromelain from Pineapple (600 GDU per gram), Papain (Papaya Enzyme) (fruit), Pepsin, Ox Bile, Lipase, Cellulase 362 mg *
MONSTER FAT INCINERATOR COMPLEX
“PENTACARN” L-Carnitine matrix
(L-Carnitine L-Tartrate, Acetyl L-Carnitine, L-Carnitine Fumarate, Glycine Propionyl-L-Carnitine, Propionyl L-Carnitine) 1500 mg *
L-Tyrosine 500 mg *
Garcinia cambogia 66% extract
(HydroxyCitric Acid (HCA) active ingredient) 214 mg *
Caffeine (anhydrous) 150 mg *
Green Tea 50 mg
CLA 50 mg
Guarana (Paulina Cupana 21%) 50 mg
Alpha-lipoic acid 83 mg *
Synephrine (Citrus Aurantium 95%) 6 mg
Cayenne pepper 5 mg *
Chromium Picolinate 33 mcg 82%
PEAK POWER MATRIX
Peak ATP® (adenosine 5’-triphosphate), beta-alanine, orotic acid, L-histidine, G-Kick (Glycine-L-Arginine-alpha-KetoIsoCaproic acid), taurine ethyl ester 800 mg *
MONSTER PUMP MATRIX
Arginine Alpha-Ketoglutarate, Arginine Ketoisocaproate, Ornithine Alpha-Ketoglutarate, Citrulline malate 2000 mg *
MONSTER TEST
TESTOSTERONE BOOSTER
Tribulus terrestris
(containing 90% total saponins, including 20% protodioscin) 500 mg *
ESSENTIAL AMINO ACID COMPLEX
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Lysine, L-Methionine, L-Tryptophan 1200 mg *
JOINT CARE COMPLEX
Glucosamine sulfate 350 mg *
Chondroitin sulfate 100 mg *
Gelatin 125 mg *
MSM (methylsulfonylmethane)
A monster nem az izmokat növeli, hanem vérképző hatásó
2. az izmokat edzéssel lehet fejleszteni, de hiába eszel meg 20Kg Fitnese port te nem fogsz izmosabb lenni,
nem tudom miért hiszitek azt hogy én a mostert azért másoltam be mert ajánlom a kérdezőnek.
elárul hogy azért másoltam be mert sok vitamin fajta és sok ásványi anyag fajtát tartalmaz és a kérdező pedig azt kérdezte hogy milyen vitaminok meg ásványi anyagok kellenek egy testépítőnek,na már most én nem fogom leírni vitaminokhoz a fél ABC-t hanem inkább bemásoltam a monster összetevőit és itt megnézheti hogy milyen vitaminok meg ásványi anyagok kellenek.
remélem most már vili.
szerintem is a 3. válaszadónak van igaza mert akármennyi vackot ehetsz attól nem leszel erősebb csak úgy fogsz kinézni mintha az lennél
a nevelőfaterom is eszi ezeket a szarokat azt igazából az állóképessége úgy ahogy van szar
/a nevelőfaterom is eszi ezeket a szarokat azt igazából az állóképessége úgy ahogy van szar/
hol láttad te azt ráírva valamelyik tápieg. vitamin,ásványi anyag dobozán hogy állóképességet ad???
mark86
Igen, a vitaminok az egészséghez->élethez kell,ami azért nem mellékes az izmok fejlődése szempontjából. Az izmosnak néz ki szöveg meg már kezd szánalmas lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!