Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi hatásosabb?...

Szerintetek mi hatásosabb? Heti 4x kondiba menni, vagy heti 4x rubintrékázni? (17/L. )

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 23:26
1 2
 1/15 anonim válasza:
Én a kondira szavazok. :D
2011. nov. 24. 23:30
 2/15 anonim ***** válasza:

szerintem az RR.

kérdeznék miért. elmondom. kezdjük azzal, hogy aki konditerembe jár, az nem túl.. na késő van, nem kertelek, szóval hü.lyék. na most ha ennyi hül.ye képes nap mint nap a teremben gürcölni, lemenni, fizetni akkor nem lehet igazuk. biztos hogy baromságból mennek le, otthon is edzhetnének sokkal jobban. de hát ezt nem fogják fel ugye.

2011. nov. 24. 23:59
 3/15 anonim ***** válasza:

mark86

Remélem Aczél mondanivalója átment.

2011. nov. 25. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:

A kérdés rosszul van feltéve több okból is:

1.) Mi az hogy hatásosabb? Mi a hatékonyságod mértékegysége?

Hatékonyabban.. fogyaszt? Izmosít? Olcsóbb? Kevésbé időigényesebb?

2.) Mi az a rubintrékázás?

A kisasszonynak egybazillió felvett edzése és edzésterve van. Nem megegyezőek.

3.) Mi az a kondizás?

Konditeremben eltöltött időded millió módon használhatod fel.

Vannak olyan nők akik két órát lent vannak, amiből 100 percet végigbeszélgetnek.

Hogy étkezel sportolás mellett? Mert ha gyökér módon, akkor rohadtul mindegy micsinálsz.

Bár ilyen pocsékul feltett kérdésre nem lehet érdemben választ adni, a helyzet az, hogy a "rubintrékázás" elbújhat egy jól összerakott edzés mellett minden szempontból.

2011. nov. 25. 01:16
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Aczél válasza meg mesésen felfedi tudatlansága határtalanságát.

Az ilyen ostoba kommentre nem is lehet érdemben válaszolni.

2011. nov. 25. 01:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Az RR azért jó, mert van benne erősítés, nyújtás és aerob munka is.

A konditerembe járók jelentős része csak az erősítést végzi. Ha kiegészíted nyújtással, és valamilyen aerob tevékenységgel, akkor az a hatásosabb, főleg, ha az edző te személyedre készít edzés tervet.

2011. nov. 25. 02:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi a hatásosabb, de a végén szerintem úgyis az lesz "hatásosabb", amit szeretsz csinálni és nem adod fel 2 hónap után.

(Nekem pl. a kondi, nem vagyok egy aerobic-cica.)

2011. nov. 25. 07:54
 8/15 anonim ***** válasza:

1:18

látom neked is késő volt, és nem jött át..

2:39

"Az RR azért jó, mert van benne erősítés, nyújtás és aerob munka is.

A konditerembe járók jelentős része csak az erősítést végzi. Ha kiegészíted nyújtással, és valamilyen aerob tevékenységgel.."

aki teremben edz, és tudja hogy kell edzeni, az egy fitneszguru utasítása nélkül is nyújt, különben nem tudna megmozdulni az edzés utáni nap. tehát van nyújtás.

aerob tevékenységek, kiegészítés edzés mellé: besétál a terembe, átöltözik, edzés után tusol, visszaöltözik és sétál hazafelé. este még alszik is. aerob.

2011. nov. 25. 09:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Konditerem, Rubint Réka, aerobic, zumba...stb. mehet a p*csába!

Tudod mi az ami mindenedet megmozgatja, megerősíti a szalagjaidat, rugalmasabbá teszi a gerincedet és le is fogsz tőle?

Capoeira

(+ megtanulsz hatékonyan rúgni, mellesleg a capoeirás csajoknak nagyon jó alakjuk van)

2011. nov. 25. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:

ha zabál mellette akkor egy harcművész is kövér lesz.

2. csak Komáromban és egy másik városban oktatnak Capoeirát. máshol táncolnak.

2011. nov. 25. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!