Milyen mértékben lehet korrigálni a testformát, ha rágyúr az ember?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok 174/74 és az a problémám, hogy szívás a csontozatom. A vállam nem nagyon széles, a csípőm viszont igen, ezért a felsőtestem eléggé rönkszerű, a combom meg a széles csípő miatt szintén széles. A csontjaim meg általában kicsit vastagabbak. Van rá valami esély, hogy ebből, ha mondjuk rászánok öt évet az életemből, akkor valami férfiasabb alak kihozható? Illetve ha nem, akkor nézhetek-e ki férfiasan pusztán attól, hogy ki vagyok gyúrva de ilyen az alakom?2011. nov. 23. 01:36
1/5 anonim válasza:
izom adja a formát a testnek. érdemes rászánnod.
2/5 anonim válasza:
Az alkat alapból adott, de mindneképpen lehet férfiasabb, sőt kifejezetten izmos formád, egyébként nemkell úgymond 5 évedet rászánni hiszen nem 0-24-ig gyúrsz, fogd fel testmozgásnak... heti 3 edzés elég, viszont a megfelelő étklezés, pihenés és edzésterv fontos, ennek nézz utána ha belekezdesz, sok felesleges fáradtságtól kiméled meg magad ha már az elejétől fogva tudatosan csinálsz mindent, tapasztalatból mondom...
3/5 anonim válasza:
Akinek a kulsod a fontos, az meg sem erdemel.
Amugy a sport fontos, de ne az legyen az egyeduli ertek benned, hogy van izmod.
4/5 A kérdező kommentje:
ja értem, mert abból, amit itt előadtam mindez következik. -.-
2011. nov. 23. 13:35
5/5 A kérdező kommentje:
a többieknek köszi a választ
2011. nov. 24. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!