A sustanon 250-ről kérdeznék! Van egy mellékhatása amiről nem tudom hogy pontosan mit takar: "csökkent saját hormontermelés"! Pontosan milyen hormon? Leállhat annak a bizonyos hormonnak a termelése? Ha igen újra lehet indítani?
Sziasztok!
Egyet értek a szteroid problémás részével.
Én viszont ugyanazzal a problémával küzdök, mint az illető, aki feltette a kérdéseket:
- Gyors az emésztésem, az anyagcserém.
Azt mondják erre hogy "egyél amit akarsz és minél többet, napi 4-6 alkalommal".
Erre azt szoktam felelni, hogy olyat szeretnék enni, ami nem "terhel". Nem tudom milyen étrendet állítsak fel magamnak.
Egy rízskúrára gondoltam, de az nem hízlal. volt egy időszak, melyben 4x ettem naponta púpos tányér kajákat, utána ittam egy whey protein shake-et tejjel (vízzel képtelen vagyok meginni, főleg felrázva...kizárólag turmixolva tudom inni). Ebbe bele tettem 2-3 banánt és egy kis mandarint; esetleg az íze kedvéért egy ízesített joghurtot meg mézet.
Bevált a dolog, 12 kilót híztam kb 1 év alatt, viszont sok a stressz az életemben, mely olyan hatással van rám, hogy egyszerűen nem tudok enni, miből az adódik, hogy nem tudok edzeni (nincs táp, nincs kondi)
ERRE nem tudok megoldást...
Egyetemistaként meg az a problémám, hogy a napi rendem fel van borítva. nincs rendszer az életemben, vissza fogytam 12 kilót és egészen 48 kilóval kevesebbel tudok szériázni, ami lehet hogy hihetetlen, de amint mondtam: nincs mit feldolgoznom. pedig szándékomban áll a napi stresszt a teremben ledolgozni. (!javaslatokat kérek!)
Ha téged, tisztelt kérdező, a stressz nem érint, akkor táplálkozz házi-koszttal, ne egyél gyors-kaját, vagyis maximum csirkét + rizs/hasáb. a lényeg, hogy a sz*r fast-food kajákat kerüld.
Ha dohányzol, akkor nem kell leszokni, mert szinte lehetetlen, de próbáld csökkenteni. ha rád jön, akkor igyál vizet és egyél valamit. az csökkenti a vágyat. cukor és koffein viszont elő hozza!
ha nyárra jól akarsz kinézni, akkor Creatin-t szedhetsz. figyelj oda, hogy 3 fajta létezik (ha jól tudom). lényeg az, hogy megköti a vizet benned és jobban nézel ki. amint abba hagyod, kipisiled. nincs tudomásom szerint mellékhatás, vagyis nem hallottam róla és nem tapasztaltam ilyet. tehát szedd nyugodtan az előírt dózisban.
a legfontosabb dolog: Légy türelmes. mindennek eljön az ideje.
javaslatok és kritikák jöhetnek :)
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!