Fáj a jobb nagylábujjam, miért lehet?
1-2 hete, ha a jobb nagylábujjam felfelé hajlik (pl. guggolásoknál) vagy lefelé (pl. focinál ha kapura lövök lefeszített lábfej) fájó érzést tapasztalok a nagylábujjam csontjában, túl erőltethettem? Pár hétig egyfolytában minden nap szoktam guggolásokat+sarokemelgetést csinálni, nem tudom miért lehet, ha nem ezért. De úgy érzem, mintha a csontom fájna, mit tudok tenni? Ha járok is hajlik így pihentetni annyira nem tudom...
16F
Sajnos attól lehet.
Ott az ujjad tövénél van egy rostos-porcos lemez, ami sajnos könnyen sérülhet. Főleg a műfüves focinál gyakori probléma ez.
Ha nem javul mutasd meg dokinak.
Írj, hogy mi lett!
De. Google-ben keress rá a - turf toe - kifejezésre. Ha tudsz angolul, akkor jó és szemléletes anyagokat fogsz találni a témában.
Szólj, ha elakadsz!
Én a lépcsőbe rúgtam ugyanígy bele, még nyáron flip flopban, azaz mezítláb :) és ugyanez a tünetem volt utána. De az 2-3 nap alatt elmúlt.
Kicsit soknak tűnik a 1,5 hét nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!