Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dextróz alkalmas hízásra?

Dextróz alkalmas hízásra?

Figyelt kérdés
Elég sovány alkat vagyok, és szeretnék hízni. Nem tudok többet enni, egyszerűen nem megy le több. Mivel a dextróz szénhidrát gondolom megfelel ilyen célra is. Nem izmot szereznék felszedni, hanem zsírt.
2011. nov. 15. 18:51
1 2
 1/12 anonim válasza:
34%
Igen,alkalmas.
2011. nov. 15. 18:58
 2/12 dirtboy ***** válasza:

azt ugye tudod hogy a dextróz az cukor.

normális vagy te hogy cukorral akarod tömni magad?

mit és mennyit szoktál enni?

2011. nov. 15. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Két kérdés:

Szeretnél cukorbeteg lenni? Indokolatlan, rendszeres cukorfogyasztás ugyanis járhat ilyen hatásokkal.

A másik kérdésem, hogy mégis mi a retkes f.szért akarsz zsírt felszedni? Az kinek jó?

2011. nov. 15. 19:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem észnélkül akarom fogyasztani. Meghatározott időben, meghatározott mennyiséget (azt olvastam hogy 0,5 -1 g/testtömeg mehet).

Azért szeretnék zsírt felszedni, mert mint írtam meglehetősen sovány vagyok, kilátszanak a csontjaim (bordák, gerinc, lapockák stb)és ezen szeretnék változtatni.

2011. nov. 15. 20:11
 5/12 dirtboy ***** válasza:

ja igen mehet az 1g/tskg de edzés utánra vonatkozik,mikor üresek a glikogén rakatárak és gyorsan magas inzuli szintet kell produkálni és vissza tölteni a glikogént is.

nem mindegy azért.

egyél többet,nincs mese,nem kell tele tömni magad cukorral.

ha annyira minden áron zsírosodni akarsz akkor magas kalóriatartalmú kajákból egyél sokat.

2011. nov. 15. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha izmosodnál? Akkor sem látszanának ki a csontjaid... Mondjuk ahhoz dolgozni is kéne...
2011. nov. 15. 21:23
 7/12 Zakathol ***** válasza:
2-es típusú diabétesz. Hajrá! :D
2011. nov. 15. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
plusz a test formáját az izmok határozzák meg, a lerakódott zsírtól nem leszel esztétikusabb, csak még aránytalanabb.
2011. nov. 15. 22:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. Nem szeretnék izmos lenni.

Nem ez a cél: [link]

Hanem valami ilyesmi: [link]

Most kb itt állok: [link]

Nem vagyok anorex, eszek rendesen, de elég keményen kell küzdeni azért, hogy 1-2 kiló feljöjjön, és mihelyt nem tömöm magam, hanem csak annyit eszik amennyi valóban jól esik, máris visszamegy a megszokott súlyra.

2011. nov. 15. 22:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor esteleg valaki azt megtudná mondani, hogy milyen mennyiségben fogyasztható úgy, hogy pár kiló feljöjjön, de azért cukorbeteg se legyek?

(Nem sportolok versenyszerűen semmit, de azért mozgok rendszeresen.)

2011. nov. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!