Kick-Boxban kinek van a világon a legnagyobb övfokozata?
Figyelt kérdés
Hány DAN?2011. nov. 15. 10:16
1/9 anonim válasza:
A kick box egy küzdősport. Dan-ok a japán harcművészetekben vannak.
2/9 anonim válasza:
de tényleg van egy olyan ága,ahol övben vannak.
én is meglepődtem rajta,mert azt hittem sima küzdősport.
még régen jártam is rá és ott sem volt semmiféle öv.
3/9 anonim válasza:
Attól függetlenül a dan egy japán kifejezés a kick box-nak meg semmi köze tudtommal a Japánhoz.
4/9 A kérdező kommentje:
Kick-Boxolok és viselünk övet. :)
Egyébként van egy olyan hit a kick-box kialakulásával kapcsolatban, hogy egy japán boxoló az alapítója aki sokat tanulmányozta a muaj thai-t.
2012. febr. 7. 21:38
5/9 anonim válasza:
Sikerült meg tudnom, hogy a kick box egy lebutított karate.
Szégyen, hogy öveket is használnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt sem tudod mi az, de már mondod a hülyeséget.
2012. febr. 9. 00:27
7/9 A kérdező kommentje:
Illetve az első két hozzászólásoddal is olyat mondtál amit csak odaköhintettél bármiféle ismeret nélkül ezzel a küzdősporttal kapcsolatban. Nem vagy tisztában sem a kialakulásával, sem a szabályrendszereivel, még azzal sem, hogy viselnek-e övet.
2012. febr. 9. 02:11
8/9 anonim válasza:
Annyit meg te nem tudsz, hogy ez az öv Japán harcosok öltözetének részét képezte ilyet ne húzzon fel küzdősportoló. Egyébként, ha jobban utána nézel akkor a kyo lebutított változata.
9/9 A kérdező kommentje:
Régen a neve kick-box sportkarate volt. Ezért viselünk övet. Ha pedig ez egy lebutított változat, akkor karatés haverjaimnak miért kék a szeme egy kick-boxos után. A kyosok kapásból nem ütnek fejre. De ha gondolod vitatkozhatunk a szabályrendszerek közötti különbségekről, mivel elég sokat karatéztam abban is otthonosan mozgok.
2012. febr. 10. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!