Pénteken megyek először edzőterembe. Mit vigyek magammal?
Figyelt kérdés
Megfelelő ruhát, és törölközőt, innit. Ezenkívül szükségem lesz még valamire? :)
17/L
2009. máj. 9. 17:29
1/8 anonim válasza:
Nem! Pénzt vigyél, vagy bérletet, esetleg mobilt, ha hívásra számítasz, de arra különös gonddal ügyelj!
2/8 anonim válasza:
váltócipő,és ha tudsz egy barátnő ketten könnyebb :) és bár biztosítanak zárható szekrényt én mindig beviszem magammal a tárcám és a mobilom biztos ami biztos
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2.nak: igen, váltócipőre is gondoltam xD, és a barátnő is megvan ;)
2009. máj. 9. 18:32
4/8 anonim válasza:
Mást nagyon nem tudok elképzelni...
5/8 anonim válasza:
Hát egy csajnak nem tudnék mást elképzelni, esetleg kaja edzés utánra egyből feltöltődni :)
6/8 anonim válasza:
bár én fiu vagyok, de én ezeket szoktam magmmal vinni: váltócipő, poló, nadrág, víz, törölköző, eddzőkesztyű, papucs(fürdéshez) tusfürdő, sampon, izzadásgátló, csere alsógatya, zokni, fehérjeturmix.
7/8 anonim válasza:
....ja meg persze pénz, meg mobil.
8/8 anonim válasza:
és ha lehet ne papucsban edz, hanem cipőben, és a mobilodat ne rakd ki sehova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!