Creatine Caps és a CE Extreme között mi a különbség? Van e mellék hatása? Meg már 1 éve gyúrok és szedhetem e? mert még előtte nem szedtem semmit!
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 12:50
1/4 dirtboy válasza:
van különbség,nem egyforma kreatin a kettő,egyik monohidrát a másik pedig ethyl ester
káros mellék hatásuk nincs
1éve gyúrsz,igen szedheted ha a kajád is rendben van, de én nem ezeket ajánlanám hanem ezt a kreatin készítményt:
protein sokkal fontosabb szóval az jobb lenne mint a kreatin,de azt nem tudom hogy a proteineket is bele érted e abba hogy még nem szedtél semmit vagy csak az energetizálókra mondod
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!nem a proteint nem értettem bele.és amit küldtél Linket az meddig elég?
2011. nov. 12. 13:06
3/4 anonim válasza:
Egy jó tanács: Hagyd el a kokszot!!!
4/4 dirtboy válasza:
ma 13:08 jó tanács húz a pi csába innen ha nem értesz hozzá hülye gyagyása
még jó hogy 120g kreatin van egy átlag 70kilós emberben te nagyon hülye,ezek mellet még kreatin van a húsokban is,szóval légy vega hogy ne koxolj
kérdező: hogy meddig elég azt nem tudom mivel súlytól függően kell szedni,de kb.1 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!