Miért van az h egy kis cingár fiúcska guggol mondjuk 100 kilóval, egyáltalán nem látszik meg rajta :S?
Az étkezés miatt vagy mi ? Aztán egy csaj csak a sima rúddal guggol és még is sokkal formásabb és nagyobb combja van ? Mi az oka?
17/L
Több oka is lehet:
Nem megfelelő étkezés(minőség,mennyiség)
Szabálytalan gyakorlat
Genetika(a fiú lába kevésbé,a lányé könnyebben fejlődik)!
Kemény munkával mindenen lehet változtatni!
azért mert a lányok nem törekednek a nagyobb súlyokra hanem úgy csinálják ahogy azt kell.
a fiúk pedig törekednek a nagyobb súlyra és ennek érdekében szabálytalankodnak és nem is a kellő ismétlésszámban csinálják. /persze van kivétel azért/
a kaja az mind a két nemnek egyformán fontos.
dirtboy elég rosszul gondolod :D
Bevallom én nem szoktam súllyal guggolni csak épp ma voltam lent a terembe és láttam h ott a srácok erőlködtek meg minden és rájuk néztem és elszörnyülködtem XD h aki 100kilóval guggol annak nem nagyobbnak kéne lennie a combjuknak
am mindenkinek köszi a választ :)
a csajé zsírból áll a gyereken meg kevés a zsír.
és ahogy írták is a rogyasztás nem azonos a guggolással.
én is kb 80%ban csak rogyasztókat látok,úgy meg nem nagy teljesítmény 100 kiló.
köszi mindenkinek :)
ma 21:16 -->de jó neked :):D
Az utolsó előttitől kérdezném:De ugye nem megy növi vagy más kox?
Én 110-120kg-al guggolok,de nincs k...nagy combom,igaz nem is kicsi!103Kg vagyok most(és ehhez 182cm magas)!Egyébként nekem a kardió edzésektől is be szokott durrani,főleg ha emelkedőn futok felfelé!
Amúgy mindenkinek van olyan testrésze ami könnyebben fejlődik és van olyan ami nehezebben!Nekem pl.hát és a mell már 17éves koromban könnyen fejlődött!(most 35éves vagyok)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!