Hogyan szedhetnék fel egy kis izmot karra? 16/F
Figyelt kérdés
Testvérem vett egy fekve nyomó padot és én is szeretném használni. 177 centi vagyok és 58 kiló. Elég vékony vagyok és akármennyit eszem nem hizom, pedig semmi bajom sincs. A karjaim elég vékonyak. Hogyan szedhetnék fel egy kis izmot? Nem kell sok, csak egy kicsi, hogy ne legyenek a kezeim olyanok mint a fogpiszkáló. Valaki leírni nagyon részletesen? A fogalmakat is légyszi, mint a szériázás, stb...2011. nov. 11. 15:30
1/15 anonim válasza:
trixepsz két kezes súlyal
Bixepsz két kezes súlyal
3/15 anonim válasza:
egyenesen álsz meg fogod a súlyt és a nyakhoz emeled
4/15 A kérdező kommentje:
Áááá xD De hányszor emeljem és mennyi pihenőt tartsak meg ilyesmi.. xd Azt tudom hogyan kell használni....
2011. nov. 11. 15:42
6/15 anonim válasza:
3x12 az öszesnél és pár perc pihenő
7/15 dirtboy válasza:
8/15 A kérdező kommentje:
3x12 az összesnél? Mit jelent hogy az összesnél? Jah és hány naponta?
2011. nov. 11. 15:52
9/15 anonim válasza:
Szerintem Hétfő,Szerda,Csütörtök..
10/15 anonim válasza:
figyelj először is ne edz addig amedig nincs rajtad zsir mert nem fogsz nőni mert nincs ami izommá váljon vegyél biotec muscle on-t vagy valamit amitől hizol és aztán kezdj el edzeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!