Milyen mellizom-erősitő Gyakorlatok vannak?
Főként olyanokra a gondolok amikhez nem kell eszköz és otthon is végezhető.
A Választ előre is köszi!
Van sok variációja, csinálj többfélét. Van széles fogású, szűk, egykezes, egylábas, az én kedvencem pedig amikor kb a hasad alatt van a kezed, és úgy csinálod, azt szinte csak mellre érzem. Ami a lényeg, hogy lassan és szabályosan csinálj, és ne csak egy, hanem több sorozatot egymás után. Szabályosan meg úgy kell, hogy 2 másodpercig tart míg lemész, tartod magad 1 másodpercig, majd 2 másodpercig tolod ki magad. Így nem fogsz tudni sokat megcsinálni elsőre szerintem, lehet hogy térdeléssel kellene kezdened, vagy asztalnál - egyáltalán nem égő, de így "jobb eredményt" érhetsz el -, de csak így érdemes csinálni, így van nagyobb hatása. És amint meg tudsz csinálni 2 vagy 3*20-at mondjuk asztalnál, akkor elkezdesz 2*2-ra gyúrni térdelésben, aztán 2*20-ra simán, aztán 2*20-ra szűken. A lényeg hogy egyre nehezíts, akár úgy hogy a lábad egyre magasabbra rakod. De ajánlom a Fegyenc Edzés című könyv megvételét, abba 6 féle saját testsúlyos gyakorlat van, amik közül az egyik a fekvőtámasz, megtanít egykezes fekvőre 10 lépésen keresztül...
Amúgy még a tolódzkodáds is jó mellre ha jól tudom.
És amint meg tudsz csinálni 2 vagy 3*20-at mondjuk asztalnál, akkor elkezdesz 2*20-ra gyúrni térdelésben, aztán 2*20-ra simán, aztán 2*20-ra szűken.
bocs, a térdelésesnél elírtam a számot..
Nekedi is köszi!
Főleg azt hogy érthetően elmagyaráztad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!