Ti mivel motiváljátok magatokat, ha úgy érzitek, jobb lenne feladni? (sport)
Sajnos nem tartom azt a szintet ahol lennem kéne, és ha nem javul a teljesítményem, akkor az is lehet, hogy kiraknak a csapatból:(((
Néha már elegem van mindenből, szinte csak is ez jár a fejemben még akkor is ha épp nem edzésen vagyok. Úgy érzem tök béna vagyok, és esélyem sincs rá, hogy maradjak.
Az edzéseken a tükörbe sem merek már belenézni.
Az oktató is megjegyezte, hogy szedjem össze magamat.
De napról-napra csak egyre idegesebb vagyok:(
A csoport társaim jobbak nálam, én is lehetnék olyan "jó" mint ők, csak ahhoz nekem egy kicsit több idő kéne.
Ti mit tennétek a hellyemben?
mert már megadtam a lehető legjobb választ :P
és mert megtehetem. kaptál az enyémnél jobb választ (az utóbbi napokban?)
na vallj, ki vagy :)
A lehető legjobb választ?:D
Pont az hiányzik az életemből, hogy heti 2x-3x megadjam magamnak az esélyt, hogy kapjak pár jól irányzott ütést a képembe...
Biztosan nagyon bejönne nekem a verekedés... már előre látom magamat, ahogy bénáznék.
A másik, hogy a táncot imádom, és valójában soha nem akarom már abba hagyni, és mindenek felett áll!!!
Szóval nincs szükségem harművészetre!!!!
Nem árulom el, hogy ki vagyok, elég ha én tudom, hogy te ki vagy:)
De már megint felidegesített délelőtt az óra, már tényleg k..vára elegem van!!!
Nem a táncból, nem is tanárból és nem is a koreoból, hanem abból, hogy nem megy.
Belőled is elegem lesz, ha mégegyszer azt mondod, hogy tanúljak harcművészetet!!!!
pedig ha újra szóba kerül, mondani fogom. de most ne rólad beszéljünk, továbbra is ugyan az történik. viszont..
engem, Istent a földön szerinted nem zavar, hogy a saját edzésemen, amit már régóta csinálok jómagam is amatőrnek érzem magam? kb. úgy mint te.. új edző, új társaság, és új alapgyakorlat. na most ez a gyakorlat ááhh.. tudom hogy fontos, de egyszerűen eddig én gyakoroltam a legkevesebbet ezt, és gyakorlatilag mindenki "jobb" nálam ebben. attól függetlenül, hogy utcán széjjel kapnám őket, mint mint kutya a plüssmacit. lehet el kéne mennem küzdősportolni, és akkor lenne egy ilyen bunyós levezetésem. az egy dolog hogy megütnének, én többet ütnék. valahol legalább nem annyi lenne, hogy kibillenek egy kicsit az egyensúlyomból, és már is vesztettem..
ehhez a gyakorláshoz úgy érzem jobban meg kéne halni, de az egóm sajnos visszatart, ezért is sz.ar hogy nekem megy a legkevésbé. pont nekem!? mekkora kamu már..
"engem, Istent a földön szerinted nem zavar, hogy a saját edzésemen, amit már régóta csinálok jómagam is amatőrnek érzem magam?"
"ezért is sz.ar hogy nekem megy a legkevésbé. pont nekem!? mekkora kamu már.."
Hm, és akkor ezek után még te osztogatod azt észt???
Persze, nyilván azt baromi könnyű osztani, miután rájöttél, hogy-hogyan kéne csinálnod, hogy menjen.
De a gyakorlatban te sem tudod megvalósítani:D
Arról már ne is beszéljünk, hogy mekkora egoista vagy, hogy ismét offoltad a kérdésem...
Most talán lelki társaknak kéne egymást éreznünk???
Szerinted rajtam kivűl érdekel bárkit is, hogy nekem, hogy megy?
Hidd el mindenki azt fogja várni, hogy mikor raknak ki, mert elcseszem a koreót...
lelki társaknak nem, de például engem így látatlanban is érdekel hogy neked hogy megy. pláne mivel ismerem az érzést, hogy milyen amikor többet várunk magunktól mint amit épp teljesíteni tudunk.
az ész osztásra nem reagálnék, hidd el, mindemellett van mit osztani.
"pláne mivel ismerem az érzést, hogy milyen amikor többet várunk magunktól mint amit épp teljesíteni tudunk."
Az a gond, hogy nem én vagyok az aki az elvárásokat felállítja, hanem az edző és a csoport társak.
Rájöttem, hogy gyengébben csinálom mint más...De arról még csak sejtelmem nincsen, hogy valójában milyen messze állok attól ahol lennem kéne! Már arról sincs fogalmam, hogy milyen szinten lehetek...teljesen össze vagyok zavarodva.
Nem tudom, hogy képes vagyok-e rá egyáltalán. Asszem, hogy nálam már nincs mérce, csak egyszerűen meg akarok felelni az oktatónak.
Azért nem kérdezem meg az oktató véleményét... mert nem akarom azt hallani, hogy esélytelen vagyok. Inkább ne is tudjam....
Ha meg számomra kedvező választ adna, nem hinném el, mert tudom, hogy tök szar vagyok. Mivel ezt tapasztaltam...
Igy nem csak, hogy fusztrált, szomorú és ideges vagyok egyszerre órán, de még az agyamat is be programoztam arra, hogy nem megy.
Ezért nem hogy egyre jobb lennék, hanem egyre roszabb vagyok, már az sem megy, ami eddig ment!
Még ennek ellenére is szeretem azt az órát és lelki ismeret furdalásom van ha nem megyek!
Vicces, ugye???
Asszem, hogy lenne hozzá kitartásom, de 0 sikerélménnyel, és számomra részben teljesíthetetlen elvárásokkal, elég nehéz lesz újra felébresztenem...
Ezért nem tudom, hogy mit tegyek:(
Tényleg ismered ezt az érzést???
Azt meg inkább meg sem emlitem, hogy ez kihatással van mindenre az életemben, mert hiába csinálok mást, pl. buli.
Akkor is tudom, hogy mennyire béna vagyok.
És ennek én vagyok az oka, mert lehetnék akár jó is, és akkor minden oké lenne:)
Szerintem nem ismered ezt az érzést....
pedig ezzel ébredek és fekszem. annyi különbséggel, hogy engem sokkal kevésbé visel meg. egy részt, mert már rég nem az érzéseim határozzák meg a hangulatom, a napjaim, bár ez nem feltétlen jó, a másik meg hogy rengeteg tartalékom van, amire támaszkodhatok bármi is történik.
amúgy mennyi ideje táncolsz?
lehet adhatnál magadnak egy kis pihenőidőt, amíg vejben összeszeded magad. és mielőbb térj át arra, hogy ne az edzésen nyújtott teljesítményed alapján ítéld meg a saját kvalitásodat. mert több vagy egy táncosnál, és ha te leszel a legjobb akkor is több leszel. utolsó sorban pedig, tanuld meg lesz.arni a dolgokat, egy csomó olyan dolog lesz az életben ami csak téged bánt majd, ha a lelkedre veszed akkor nyomasztani fog, ha elfogadod úgy ahogy van, akkor fellélegezhetsz ésvezzel csak magadnak teszel szívességet. nem tudsz egyébként órákon kívül gyakorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!