erre nincs válasz!!! próbáld ki mindkettőt, kiderül melyikhez van tehetséged...
2008. jún. 12. 13:59
2/9 anonim válasza:
A távc nagyon jó, de kell hozzá ritmusérzék, és akinek nincs, annak sajnos nem is lesz. Ha versenyszerű vagy nagyon intenzív sportolásról lenne szó, akkor a táncot csak tizenéves korban érdemes elkezdeni, mert akkor vagy még nyúlékony. Most már én is sajnálom, hogy abbahagytam, de jól jártam, mert legalább nem kopott el az összes ízületem idő előtt. Még hobbiszinten szóba jöhet azért. Amúgy felnőttkorban is nagyon jó, ha csak kikapcsolódásként akarod űzni. A röplabda csapatjáték, el kell tudni viselni, ha a csapattársad hibázik. Egyébként nagyon jó, de ha nem melegítesz be rendesen (és ez az ujjakra is vonatkozik), fájni fog utána. A labda meg csíp, ha érzékeny a bőröd fáslizd be előtte.
De igazából próba kérdése, hogy melyik mellett döntesz.
2008. jún. 12. 18:53
3/9 anonim válasza:
én táncolok is és röplabdázom is:)..egyik nélkül se bírnám ki:) nagyon szeretem mind a kettőt:)... ki kell próbálni, és kiderül neked melyik is a jobb:)
2008. jún. 15. 10:21
4/9 anonim válasza:
Én a táncra esküszöm(hip.hop) nagyon jól átmozgat, de a röpit is szeretem, bár azt csak a suliba úzöm :) Próbáld ki mindkettőt ;)
2008. aug. 10. 21:40
5/9 anonim válasza:
Nincs konkrét válasz erre, hogy melyik a jobb. Emberfüggő. Én elöször röpiztem, aztán kezdtem el táncolni. Az nem igaz hogy ha nem volt ritmusérzéke valakinek akkor már nem is lesz, jó példa vagyok erre, 8év néptánc után rejtélyes módom mostmár jó ritmusérzékem van:)
a lényeg hogy probáld ki mind 2t és ameilyet jobban szereted azt csináld, vagy ha időd pénztárcád engedni akkor mind2t csináld.
2009. jan. 11. 13:13
6/9 anonim válasza:
Az tényleg nem igaz hogy ha vkinek nincs ritmusérzéke annak már nem is lesz. Lehet fejleszteni! Ja, és az sem igaz, hogy a táncosoknak idő előtt elkopnak a dolgaik, én ismerek több olyan profi táncost, aki most középkorú, és nem kopott el, csak az a fontos, hogy mindig be legyél melegítve, és az izmaid jók (erősek) legyenek, és hogy jól terheld az ízületeket, ne rendellenesen, akkor nem fog elkopni a használattól.
2009. márc. 4. 19:20
7/9 anonim válasza:
Ja, és bocsi, xd, válaszolok is: tényleg nem lehet eldönteni melyik a jobb, próbáld ki mindkettőt.
2009. márc. 4. 19:20
8/9 anonim válasza:
én táncolok 6 éve nekem az az igazi, én a tánc mellett állok!!! :)
2010. aug. 12. 17:16
9/9 anonim válasza:
Én röpizek. A tánchoz kell ritmusérzék, és folyamatosan meg kell tanulnod újabb és újabb lépéseket fejben tartani. Röpiben meg kell tanulni egy pár ütést, de utána már csak azokat kell tökéletesíteni. Az alapján dönts, hogy neked melyik tetszik jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!