34 éves nő (különösebb sportmúlt nélkül) elkezdhet-e még most valamilyen küzdősportot? Ha igen, melyiket és hol?
Figyelt kérdés
Van olyan sportág/edző/hely, ahol ez lehetséges (és nem túl ciki... azaz nem röhögik ki v. szólják meg az embert az odajáró fiatalabb profik)?2011. nov. 6. 12:28
11/20 anonim válasza:
Jól van akkor ezek szerint mégis érdekli más akkor bocsánatot kérek csak mikor néztem másra már válasszolt ezeket a kérdések meg ignorálva voltak és azt hittem nem fogja közölni velünk ,de bocsánatot kell kérnem hamar itélkeztem viszont ezek szerint akkor nem rossz az erőnléte .
12/20 anonim válasza:
Akkor viszont egyértelműen rugás és ütéscentrikus dolgokra van szükség és mivel erőnlétet is akar fejleszteni inkább küzdősport
13/20 anonim válasza:
merre fele lakik amúgy , mert lehet még klubbot is tudok mondani ,például békásfele tudok pár klubbot amik érnek is valamit .
14/20 N0rbi04 válasza:
Kedves kérdező! Ez a Ch'ang Dung Sheng Stílusú Shaolin Kung Fu. Én jelenleg Szegeden járok edzésre, de Budapesten is van iskola. [link] Az idősebbek között is vannak ugyan úgy fehér övesek is, abszolút nem korfüggő. Egyéni erőnlétet is figyelembe veszik. Nem hajtanak senkit addig, hogy rosszul legyen, de azért mindenki izzad az edzés végére. ;)
15/20 anonim válasza:
az nem baj ha kötött én kondiztam keményen úgy hogy faszesen fogtam meg a pohárvizet is úgy ittam majd ott lenyújtják mondjuk bevetettem ilyen drasztikusabb dolgokat pl súlyzókkal nyomtam le a lábam meg ilyenek és szenvedtem pár percet vele aztán pihi megint ,másnap inak fájtak is rendesen , de igazat megvalva nem mondanám hogy nagyon sokat kellene nyújtani , hogy az ember fejbe tudja rugni a másikat csak kicsit rákell szánni az időt meg szerintem az erőnléte se rossz az viszont gázos , hogy fekvőtámasz nem megy az kb kell mindenhez szóval rá kell szálni arra .
16/20 A kérdező kommentje:
Kedves Full Contact,
Semmi gond, és köszönöm a biztatást, nem parázok akkor a fejberúgástól, ha idővel talán mehet még; a fekvőtámaszra koncentrálás pedig meglesz, el is kezdem - most.
Az első válaszból ítélve akkor ha jól értem, a küzdősportoknál a legkeményebb az edzés (boxok), és csak utána jönnek a harcművészetek (karate pl.). Ez alapjában véve szimpatikus, csak félek, hogy az első heteket-hónapokat nem élném túl... :)
Békás sajnos nagyon messze van nekem, inkább a belváros, vagy pedig Üllői út környékén bárhol kb. Köki környékéig lenne jó.
Kedves N0rbi04,
köszönöm, megnéztem, a honlap is bátorító + még jó helyen is lenne, ez kezdetnek nem rossz kombináció. :)
2011. nov. 6. 22:39
17/20 anonim válasza:
hát a nagy részébe igen keményebb a sport , így magyar oktatási szinten ,de ugyebár számít az oktató meg vannak harcművészetek amik jók ilyen téren , bár nekem most hirtelen egy se jut eszembe de vannak :D viszont annyiból korrekt mondjuk egy Thai box , hogy nem kell fogásokat tanulgatni meg ilyen olyan ütéseket hanem van pár alap és azokat variálgatják szóval ennyiből korrekt a téma ha nem akar lábat használni akkor meg ökölvívás vitathatatlanul .
18/20 A kérdező kommentje:
A láb kell, s ma jobban utánanéztem, egyre jobban tetszik. Bár olvastam néhány negatív véleményt is a "lányoknak nem való" témakörből. De az lesz a legjobb, ha elmegyek, és megnézem. Köszönöm!
2011. nov. 7. 19:53
19/20 anonim válasza:
Én ahogy észre vettem a nők jobban rugnak mint ütnek legalábbis amikor hagyni kell , hogy kitombolják magukat rajtad akkor azt jobban megérzem én szerintem nem rossz nőknek egyébként van ismerősöm aki tolja idősebb nem idősbebb , most persze mindenki ajánlja a wing chunt meg tsunt stb fogalmam sincs mennyire jók meg mondja aki oda jár bár általába aki valahova jár annak az a hely a legjobb amire jár még igazság szerint minél többet tud az ember annál jobb én is gondolkodok , hogy lenézzek békásra a freestyle fight clubba elég kemény arcok járnak oda csak aztán lehet ,hogy teveszarként mennék haza .
20/20 anonim válasza:
Ja nem fejeztem be a win ts/chun részt ismerőseim chunra jártak azt ott hagyták a pics ába ,de lehet hogy csak az oktatás volt rossz nem tudom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!