Olyan izomlázam van. Hogy lehetne gyorsan elmulasztani?
Edz rá, majd forróvizes fürdő a kádban. (a só nem ajánlott mert kiszárítja a bőrt, a testápoló meg fölborítja a bőröd belső háztartását)
Nekem sokszor volt izom lázam, főleg a balett, a műkorcsolya, és a ritmikus gimnasztika miatt. :)
Kösz a tanácsokat, de már el is múlt! :)
Már tegnap gondolkodtam rajta, hogy elmenjek-e az edzőterembe, már akkor alig éreztem az izmaimat, de végül csak ma mentem el újra.
Volt izomláz a másik karomban is, de nem tudom, miért csak vagy fél nappal később jelentkezett, vagy akkor vettem észre, de abban enyhébb volt, ez tény.
Ma 20 karkörzést végeztem előre-hátra, meg emelgetéseket is többet, mint a múltkor. Nem tudom, most lesz-e izomlázam. Most olyan gyakorlatokat is végeztem, ami az alkaromat dolgoztatta meg, már most is érzem egy kicsit a hatását.
Na, meg pici hasizom, evezőgép is volt.
Guggolás súlyokkal.
Meg a szokásos kocogás-gyors gyaloglás váltakozva, ezzel kezdek mindig, most egy bő óra volt csak ez.
Végül nem vetettem be semmilyen technikát, fürdőkád nincs, csak sokat masszíroztam.
Ilyenkor ezek szerint jobb, ha nem edzünk rá, ugye?
Nem próbáltam ki a visszérkrémet sem. :D
Pedig nagyon gondolkodtam rajta.
21:14
De jó neked, én is úgy szerettem volna mindig is balettozni, korcsolyázni, meg RSG-zni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!