Olyan izomlázam van. Hogy lehetne gyorsan elmulasztani?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 09:31
1/17 walholl válasza:
Sok pihenéssel. (ezalatt azt is értem, hogy aludj amennyit csak bírsz)
Mitől van izomlázad? És konkrétan hol?
2/17 walholl válasza:
Amúgy sportkenőcsöt is kipróbálhatsz, nekem beszokott válni.
3/17 A kérdező kommentje:
Az egyik karomban.
1,5 kilós kézisúlyzót emelgettem.
A másikban nincs fájdalom, gondolom az erősebb.
2011. nov. 6. 09:43
4/17 A kérdező kommentje:
Vajon ha kenek rá visszerekre való krémet, az is elmulasztja?
2011. nov. 6. 09:43
5/17 anonim válasza:
hát ez vagy kamu kérdés vagy hülye a kérdező ....
6/17 A kérdező kommentje:
Már miért??
2011. nov. 6. 12:42
7/17 walholl válasza:
Másfél kilótól izomláz?
Végülis mindegy. hagyd az edzést amíg el nem múlik. A visszérkenőcsöt meg felejtsd el. Sportkrémet mondtam.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem mindenki izompacsirta, én csak egy gyenge nő vagyok. :D
Nagyon is megdolgoztattam az izmaimat, ja, rosszul írtam, csak 1,25 kilós volt, nem másfél!
Végeztem vele vagy 10 karkörzést előre, majd hátra, oldalra emelgettem vagy 8-szor, ott többször meg is tartottam pár másodpercre, magastartásba is, onnan visszahajlítottam a fejem mögé, szóval minden irányból megterheltem.
Most meg úgy fáj! :(
2011. nov. 6. 13:07
9/17 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja ezt az eleve nem mondja mekkora súllyal mert súlynélkül is lehet izomlázat kelteni és nem ír ilyen butaságot kb olyan mintha azt kérdeznéd kenjem-e be lekvárral ..
10/17 anonim válasza:
Forró vízzbe rakj egy marék sót és feküdj bele. Illetve holnap tornázz rá :) Nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!