Mi lehet az oka annak, hogy az egyik vádlim kisebb, mint a másik?
A furcsa az, hogy olyan sportokat végzek, amiben egyenletesen terhelem meg a lábaimat, pl. futás, mégis a jobb vádlim kb. 2X (!!!) akkora, mint a bal...
Próbáltam figyelni, hogy vajon jobban megfeszítem-e a jobb lábamat, de nem vettem észre semmit... most azon igyekszem, hogy a balt többet használjam, de még így is, mintha a jobb fáradna el jobban XD
Most akkor gnóm vagyok? vagy mi? :D
Kezdjek el a bal lábamon ugrálva járni, hogy azt erősítsem? XD csak mert ha egymás mellé teszem őket, akkor marhára feltűnő a különbség..(tudom, ne tegyem őket egymás mellé...)
Ha van vmi használható ötlet arra, hogy ez a jelenség mégis hogyan lehetséges és mit csináljak vele, nagyon megköszönöm...
előfordul.
én pl balra hordom a gyíkom és a hatalmas súlya miatt iszonyatosan terheli a bal vádlim,ezért nagyobb,izmosabb az egész bal oldalam.
egy ideje,hogy kompenzáljak 5 kilós ólomdarabot hordok a jobb zsebemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!