Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor a mozgás fogyaszt...

Most akkor a mozgás fogyaszt vagy hízlal?

Figyelt kérdés

Azoknak is mozogni kell akik fogyni akarnak és azoknak is akik hízni. De a kettő nem pont ellentétes? Vagy van különbség a mozgás típusában, mennyiségében?

L/18

2011. nov. 4. 10:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

miről maradtam le hogy ilyen jó nagy az elkeseredettség? egyszerűen esélytelen hogy elolvassam a kommenteket, inkább írok.

fogyás -> táplálkozás kérdése, mozgás "csak" fontos kiegészítő. mind a futás, mind a súlyzós edzés de még a tájbox is csak kiegészítő a helyes étrend mellé.

2011. nov. 4. 20:06
 12/20 Andizsuzsi ***** válasza:

"De nincs olyan vékony lány, akin ne lenne zsír. Mozgással az a kevés zsír is eltűnik és nő az izom?"

Nagyon nagy baj lenne, ha valakiről minden zsír eltűnne.

2011. nov. 5. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
ha fogy a zsír, akkor nem nő izom!
2011. nov. 5. 13:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Fú ez a zsír-izom már bonyolult, pedig bioszos vagyok..:)
2011. nov. 5. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:

akkor mi marad a legproblémásabb kérdés?

(én tagadom, hogy a bioszhoz bármi közöm is lenne)

2011. nov. 5. 20:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Már nincs semmi. Feladtam a reményt h hízok valamitől is..:D
2011. nov. 5. 22:18
 17/20 anonim ***** válasza:
kezdj el egy kis zabot (na jó, ne kis, sok!) enni, megállás nélkül minden nap + két étkezés keretében, simán hízhatsz. vagy vannak még "tömegnövelő" nevű speciális rendeltetésű élelmiszerek, ezekkel is elég sok energiát és tápanyagot be lehet még vinni 1-2 shake formájában, az meg aztán csak úgy lecsúszik.
2011. nov. 5. 22:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Zab nem hangzik valami jól. Ilyen tömegnövelő cucc meg csak edzés mellé jó nem? Vagy nem tudom..tesóm ivott ilyet edzés mellé. De ez sem igazán vonz. De semmilyen kajában nem bízok már, mert semmitől nem hizok, akármennyi és akármilyen ételt eszek. De talán nem is olyan nagy gond..:)
2011. nov. 5. 22:50
 19/20 anonim ***** válasza:

ezt kifejthetnéd komolyan is.

a zab energiatartalmát meg tudod nézni.

a tömegnövelő is csak étel, edzéssel és edzés nélkül is.

a hízás képességét pedig már évmilliók óta talán direkt neked tökéletesítették őseid, több 1000 generáció óta. elég monumentálisat írtam? :)

2011. nov. 5. 23:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Zab az olyan..mag..:D Nem szimpatikus..:) Én a husit szeretem:) Végülis mindegy jó ez így nekem, csak mindig is szerettem volna legalább 50kiló lenni..így nem adhatok vért sem pedig alig vártam, hogy 18 legyek és mehessek..:P
2011. nov. 6. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!